Το Twitter επιδεικνύει νέες έννοιες για το φιλτράρισμα και τον περιορισμό των απαντήσεων

Το Twitter επιδεικνύει νέες έννοιες για το φιλτράρισμα και τον περιορισμό των απαντήσεων

To Twitter προσπαθεί να περιορίσει τις τοξικές απαντήσεις που μπορείτε να λάβετε στον ιστότοπό του, δίνοντάς σας εργαλεία που σας επιτρέπουν να είστε πιο προληπτικοί για να τους εμποδίσετε να περάσουν. Στο μέλλον, αυτά τα εργαλεία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να φιλτράρετε δυνητικά προσβλητικές απαντήσεις και μια άλλη που σας επιτρέπει να περιορίσετε τους δυνητικά ανεπιθύμητους λογαριασμούς από την απάντηση. Η ανώτερη σχεδιάστρια προϊόντων Twitter Paula Barcante κυκλοφόρησε τις δυνατότητες, οι οποίες είναι απλώς έννοιες αυτή τη στιγμή, για να αναζητήσουν πληροφορίες από τους χρήστες.

H  Barcante λέει ότι το Twitter θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτά τα στοιχεία ελέγχου αν εντοπίσει δυνητικά επιβλαβείς απαντήσεις στα tweets σας. Εάν το φίλτρο απάντησής σας είναι ενεργοποιημένο, το Twitter δεν θα εμφανίζει σε εσάς ή σε κανέναν άλλο – εκτός από τον χρήστη που έγραψε την απάντηση – τα επιβλαβή tweets που εντοπίζει. Εάν αποφασίσετε να περιορίσετε τους ανεπιθύμητους λογαριασμούς, οι χρήστες που έχουν δείξει πρόσφατα πρότυπα παραβίασης κανόνων δεν θα μπορούν να απαντήσουν καθόλου στα tweets σας

Δεδομένου ότι η διαδικασία θα ήταν αυτοματοποιημένη, η Barcante παραδέχεται ότι μπορεί να μην είναι συνεχώς ακριβής και μπορεί καταλήγουν να φιλτράρουν ακόμη και αντίστοιχες, μη προβληματικές απαντήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία διερευνά επίσης τη δυνατότητα να σας δώσει την επιλογή να ελέγξετε φιλτραρισμένα tweets και περιορισμένους λογαριασμούς. Φυσικά, οι τελικές επαναλήψεις των εργαλείων μπορεί να φαίνονται πολύ διαφορετικές από αυτές τις προεπισκοπήσεις εάν κυκλοφορήσουν. 

Όταν ρωτήθηκε αν η εναλλαγή στο φίλτρο απάντησης θα φιλτράρει όλα τα tweets από έναν λογαριασμό ή απλώς το tweet που ο ιστότοπος έχει θεωρήσει δυνητικά προσβλητικό, ο Barcante δεν είχε ακόμη απάντηση. Είπε ότι αυτό που έδειξε ήταν απλώς μια “πρώιμη ιδέα που απαιτεί δοκιμές και επαναλήψεις” και ότι το Twitter θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες εάν αποφασίσει να ξεκινήσει τα εργαλεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *