Η Microsoft υπόσχεται τριετή ενημέρωση για το Surface Duo 2

Η Microsoft υπόσχεται τριετή ενημέρωση για το Surface Duo 2

Οι συσκευές Microsoft Surface Duo της τρέχουν Android και μετά το γεγονός η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να ενημερώσει το Surface Duo 2 με τρία χρόνια ενημερώσεων. Η Microsoft το επιβεβαίωσε στην Αρχή Android με την ακόλουθη δήλωση.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τρία χρόνια λειτουργικού συστήματος και ενημερώσεις ασφαλείας “.

Το ίδιο υποσχέθηκε όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Surface Duo. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Surface Duo smartphone πρώτης γενιάς εξακολουθεί να τρέχει Android 10. Η Microsoft είπε ότι εργαζόταν για να  ενημερώσει το Surface Duo στο Android 11 “πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.”

Η Microsoft έχει υποσχεθεί  πολλά πράγματα για  το Surface Duo. Βελτιώνει το λογισμικό και το υλικό από την κυκλοφορία του και μια εταιρεία τόσο μεγάλη όσο η Microsoft θα πρέπει να είναι σε θέση για να συμβαδίζουμε με τις ενημερώσεις με το Surface Duo 2. Δεδομένου ότι το Surface Duo 2 θα έρθει με το Android 11, πρέπει να αναρωτηθούμε πότε αναμένεται να λάβει το τηλέφωνο μια ενημέρωση στο Android 12.

Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft πραγματοποίησε ένα  event σχετικό με τα προϊόντα Surface  όπου κυκλοφόρησε μερικούς νέους υπολογιστές Surface και διάδοχο του Microsoft Surface Duo. Το Surface Duo 2 έρχεται με νέα ρύθμιση τριπλής κάμερας, ενημερωμένη μπαταρία, νέες οθόνες, ταχύτερο chipset και συνολική βελτίωση στο υλικό διπλής οθόνης. Επίσης, τώρα διαθέτει NFC και καμπύλες εσωτερικές άκρες της οθόνης που καθιστούν εύκολη την προβολή ειδοποιήσεων και την ώρα που η συσκευή είναι κλειστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *