Το Twitter υπόσχεται καλύτερη ποιότητα για νέες μεταφορτώσεις βίντεο

Το Twitter υπόσχεται καλύτερη ποιότητα για νέες μεταφορτώσεις βίντεο

To Twitter λέει ότι οι νέες μεταφορτώσεις βίντεο θα εμφανίζονται λιγότερο pixelated και θα έχουν καλύτερη ποιότητα. Ο επίσημος λογαριασμός υποστήριξης του Twitter αποκάλυψε ότι ο ιστότοπος έκανε ενημερώσεις για να διορθώσει την κακή ποιότητα βίντεο της πλατφόρμας του, που αποτελούσε πρόβλημα για τους χρήστες του από την αρχή. Το Twitter δήλωσε  ότι κατάργησε ένα βήμα προεπεξεργασίας όταν ανεβάζετε βίντεο που είναι υπεύθυνα για το ζήτημα. Αυτό το βήμα προφανώς χωρίζει το κλιπ που προσπαθείτε να ανεβάσετε σε μικρότερα κομμάτια για ευκολότερη επεξεργασία και αυτό θα μπορούσε να μειώσει την ποιότητα του βίντεο.

Η εταιρεία δήλωσε στο δημοσίευμα ότι οι αλλαγές δεν είναι ζωντανές στο Twitter Media Studio, ένα εργαλείο που σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα μέσα που έχετε ανεβάσει ακόμα. Επίσης, ενώ η βελτιωμένη ποιότητα βίντεο αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους, θα ισχύει μόνο για νέες μεταφορτώσεις βίντεο και δεν θα εφαρμόζεται αναδρομικά σε παλιά. 

Ενώ μερικοί άνθρωποι είπαν ότι μόλις και μετά βίας παρατηρούν κάποια διαφορά από πριν, άλλοι παρατήρησαν λιγότερη συμπίεση σε πλήρη οθόνη και ταχύτερη προσαρμογή όταν αλλάζει το  μέγεθος της  οθόνης. Η ποιότητα εξακολουθεί να μην είναι συγκρίσιμη με τα βίντεο HD που δημοσιεύτηκαν στο YouTube, αλλά φαίνεται αρκετά αξιοπρεπή. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *