Η Microsoft εργάζεται σε μια επανασχεδιασμένη εμπειρία αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows 11

Η Microsoft εργάζεται σε μια επανασχεδιασμένη εμπειρία αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows 11

H Microsoft εργάζεται σκληρά για να ενημερώσει τις εφαρμογές της  για να ευθυγραμμιστεί με τη γλώσσα σχεδιασμού των Windows 11. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει ανανεωμένες εκδόσεις των Paint, Photos και Clock. Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια νέα εμπειρία αναπαραγωγής πολυμέσων για το λειτουργικό σύστημα. Ένα στιγμιότυπο οθόνης της υποτιθέμενης εφαρμογής εντοπίστηκε από το Windows Latest σε μια εκπομπή web του Windows Insider και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Αντί να είναι ένα σκοτεινό τρέιλερ, ο επανασχεδιασμός ήταν φαινομενικά διέρρευσε κατά λάθος δεδομένου ότι το αντίστοιχο βίντεο έχει ρυθμιστεί σε ιδιωτική προβολή στο  YouTube.Όπως φαίνεται στην εικόνα, η εφαρμογή ονομάζεται απλά “Media Player”, αν και είναι πιθανό να είναι απλώς ένα σύμβολο κράτησης θέσης. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για μια ολοκαίνουργια εφαρμογή ή εάν πρόκειται για ανανέωση της υπάρχουσας εφαρμογής Ταινίες και τηλεόραση που υπάρχει στα Windows 10. Θα παρατηρήσετε επίσης ορισμένες διαμορφώσεις ελέγχου μέσων στο στιγμιότυπο οθόνης που δεν υπάρχουν στην εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένης της τυχαίας αναπαραγωγής και της πλοήγησης μεταξύ κομματιών.

A leaked screenshot of Media Player on Windows 11

Πριν αρχίσετε να ενθουσιάζεστε, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η ύπαρξη της εφαρμογής ως μελλοντικής διεπαφής δημόσιου προσανατολισμού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τη Microsoft. Παρόλο που είναι πιθανό το Media Player να ξεκινά ως αυτόνομη εφαρμογή για τα Windows 11 ή να έχει ενσωματωμένες τις δυνατότητές του στην υπάρχουσα προσφορά ταινιών και τηλεόρασης, είναι εξίσου πιθανό ότι τίποτα από αυτά δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας. Με βάση το στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για να εργαστείτε σε μια νέα εμπειρία αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows 11, αλλά οι πρωτοβουλίες ακυρώνονται, παρά το πόσο ελπιδοφόρες φαίνονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *