Η ενημέρωση του Οκτωβρίου για το Samsung Galaxy S21 φέρνει την υποστήριξη ψηφιακού κλειδιού αυτοκινήτου στην Κορέα

Η ενημέρωση του Οκτωβρίου για το Samsung Galaxy S21 φέρνει την υποστήριξη ψηφιακού κλειδιού αυτοκινήτου στην Κορέα

Κάθε κατασκευαστής smartphone φαίνεται ότι τώρα θέλει τις συσκευές του να λειτουργούν ως τα ψηφιακά κλειδιά του αυτοκινήτου σας και η Samsung δεν είναι διαφορετική. Η εταιρεία παρουσίασε το όραμά της τον Ιανουάριο κατά την έναρξη της σειράς S21 και τώρα η λειτουργία του ψηφιακού κλειδιού έρχεται τελικά στα Galaxy S21+ και S21 Ultra.

Η δυνατότητα είναι μέρος της ενημέρωσης του Οκτωβρίου για τις εν λόγω συσκευές. Ενώ η ενημέρωση κυκλοφορεί ήδη στη Γερμανία, την Ινδία, τις Φιλιππίνες και τη Νότια Κορέα, μόνο η τελευταία – παρεμπιπτόντως, η χώρα καταγωγής της Samsung – λαμβάνει επί του παρόντος την υποστήριξη ψηφιακού κλειδιού.

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, το ψηφιακό κλειδί θα πρέπει να λειτουργεί αρχικά με υποστηριζόμενα οχήματα από Audi, BMW, Genesis και Ford. Δεν είναι σαφές ποια είναι αυτά τα μοντέλα. Με τη νέα λειτουργία, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου στο Samsung Pass και, στη συνέχεια, να ανοίγετε και να κλείνετε τις πόρτες χρησιμοποιώντας μια ετικέτα NFC και να θέτετε σε λειτουργία τον κινητήρα όταν τοποθετείτε το τηλέφωνό σας στο ασύρματο ταμπλό φόρτισης του αυτοκινήτου.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά με αυτήν την εφαρμογή στην Κορέα και το ψηφιακό βασικό χαρακτηριστικό θα εξαπλωθεί σύντομα σε άλλες χώρες. Στην Κορέα, η νέα ενημέρωση έχει τον αριθμό κατασκευής G99*BXXU3AUIE, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο τελειώνει σε “AUIG” – τονίζοντας σαφώς τη διαφορά. Ανεξάρτητα από αυτό, σε κάθε περίπτωση παίρνετε τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου 2021 – για άλλη μια φορά, πριν από το χρονοδιάγραμμα  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *