Οι προπαραγγελίες Apple Watch Series 7 ανοίγουν στις 8 Οκτωβρίου

Οι προπαραγγελίες Apple Watch Series 7 ανοίγουν στις 8 Οκτωβρίου

H Apple ανακοίνωσε πότε θα μπορείτε να αγοράσετε ένα Apple Watch Series 7. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν αυτήν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 8 το πρωί. Η συσκευή, η οποία ξεκινά από $ 399, θα είναι διαθέσιμη μία εβδομάδα αργότερα, στις 15 Οκτωβρίου.

Η μεγαλύτερη αλλαγή φέτος είναι μια μεγαλύτερη, πάντα ανοιχτή οθόνη. Η Apple έχει αυξήσει τις επιλογές μεγέθους της θήκης στα 41mm και 45mm ενώ μειώνει το πλαίσιο στο 1,7mm. Η διεπαφή χρήστη εκμεταλλεύεται τη μεγαλύτερη οθόνη, με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY βασισμένο σε σάρωση και δύο επιπλέον όψεις ρολογιού.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι η ίδια με αυτή της Apple Watch Series 6. Θα πρέπει να διαρκεί έως και 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση, σύμφωνα με την Apple, αν και η Σειρά 7 θα φορτίζει έως και 33 τοις εκατό γρηγορότερα. Υπάρχουν επίσης περισσότερα χρώματα για να διαλέξετε.

Το φετινό Apple Watch είναι λίγο πιο στιβαρό από τις προηγούμενες εκδόσεις. Είναι η πρώτη φορά που η Apple κατασκευάζει ένα έξυπνο ρολόι με αντοχή στη σκόνη IP6X. Η οθόνη λέγεται ότι είναι πιο ανθεκτική στις ρωγμές λόγω του νέου σχεδιασμού και η Σειρά 7 είναι ακόμα ανθεκτική στο νερό στα 50 μέτρα.

Άλλες νέες δυνατότητες φτάνουν μέσω του watchOS8. Το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα διαθέτει βαθύτερη ενσωμάτωση iPhone, πρόσθετες δυνατότητες ευεξίας και φυσικής κατάστασης και αναβαθμισμένα εργαλεία ανταλλαγής μηνυμάτων. Υπάρχει μια νέα εφαρμογή Επαφές, για παράδειγμα, καθώς και περισσότερες επιλογές για Μηνύματα. Όπως και στο iOS 15, μπορείτε να προσθέσετε την άδεια οδήγησης στο Πορτοφόλι. Η Apple δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οκτώ πολιτείες έχουν εγγραφεί για να επιτρέψουν στους κατοίκους να χρησιμοποιούν ταυτότητες που είναι αποθηκευμένες στο iPhone ή το Apple Watch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *