Το Twitter βελτιώνει την ποιότητα των ζωντανών βίντεο αφαιρώντας ένα χαρακτηριστικό

Το Twitter βελτιώνει την ποιότητα των ζωντανών βίντεο αφαιρώντας ένα χαρακτηριστικό

To Twitter ανακοίνωσε την Τρίτη ότι καταργεί μια λειτουργία από το εργαλείο ζωντανών μεταδόσεων, αλλά η εταιρεία το καταργεί για να βελτιώσει την ποιότητα της μετάδοσης βίντεο.

  Τώρα, δεν μπορείτε να προσκαλέσετε επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μια μετάδοση μέσω ήχου πριν από τη ζωντανή μετάδοση. Αυτή η δυνατότητα προστέθηκε τον Μάρτιο του 2020. Τώρα, όταν μεταβείτε ζωντανά, η μετάδοσή σας θα εμφανίζει απλώς εσάς και όποιον άλλον τυχαίνει να βρίσκεται στο καρέ, αν και οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να δημοσιεύουν στη συνομιλία ή να πατούν για να προσθέσουν μια καρδιά για να αλληλεπιδρούν μαζί σας εκπέμπεις

Παρόλο που το Twitter λέει ότι η αλλαγή αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας του βίντεο, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Twitter διαθέτει μια άλλη δυνατότητα για κοινόχρηστο ζωντανό ήχο: την προσφορά του στο Clubhouse-Spaces. Οι χώροι φαίνεται να έχουν πιάσει περισσότερα από ό, τι χρησιμοποιούσε το ζωντανό βίντεο του Twitter, οπότε ίσως η εταιρεία θεώρησε ότι θα ήταν περιττό να προσφέρει και τα δύο και εστιάζει στη δυνατότητα που φαίνεται να έχει μεγαλύτερη έλξη.

Η αλλαγή ακολουθεί επίσης μια άλλη για τη βελτίωση της ποιότητας βίντεο στην πλατφόρμα: τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε ότι τα νέα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα θα ήταν λιγότερο pixelated.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *