Το Xbox Cloud Gaming τρέχει τώρα πλήρως με προσαρμοσμένο υλικό Series X, εφαρμογή τηλεόρασης στα σκαριά

Το Xbox Cloud Gaming τρέχει τώρα πλήρως με προσαρμοσμένο υλικό Series X, εφαρμογή τηλεόρασης στα σκαριά

Η Microsoft πρόσφατα επεκτείνει την προσφορά Xbox Cloud Gaming σε περισσότερες χώρες. Επιτρέπει στους παίκτες να παραλαμβάνουν και να παίζουν ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών Xbox από τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα και τα tablet τους μέσω του cloud. Ενώ η ενεργοποίηση του παιχνιδιού cloud στις κονσόλες Xbox είναι στα σχέδια, η λειτουργία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμή.

Ο τεχνολογικός γίγαντας Redmond τώρα αποκάλυψε  ότι ολοκλήρωσε μια διαδικασία αναβάθμισης, υποδεικνύοντας ότι όλο το Xbox Cloud Gaming μεταδίδεται από το προσαρμοσμένο υλικό της σειράς X. Ο προηγούμενος σκελετός υλικού της εταιρείας αποτελείτο από το Xbox One S και η διαδικασία αναβάθμισης στη Seiries X ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το προσαρμοσμένο υλικό Series X είναι ταχύτερο από τις λιανικές μονάδες επίσης. Γνωρίζουμε ότι η Microsoft αυτή τη στιγμή προσφέρει ροές έως 1080p στα 60fps, αλλά προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν σχέδια για ενεργοποίηση ροής 4K στο εγγύς μέλλον.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι μια ειδική εφαρμογή για τηλεόραση είναι σε εξέλιξη. Αυτό είναι επιπλέον των συσκευών ροής που η εταιρεία δήλωσε ότι ανέπτυξε τον Ιούνιο. Η ιδέα είναι να επιτρέψετε στο Xbox Cloud Gaming να μεταδίδεται απευθείας στην τηλεόρασή σας χωρίς να χρειάζεται κονσόλα.

Οι κινήσεις είναι ενδεικτικές της προσπάθειας της Microsoft να κάνει το gaming Xbox προσβάσιμο σε όλους, με την προϋπόθεση ότι έχετε μια αρκετά αξιοπρεπή σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό είναι δελεαστικό για πολλούς δυνητικούς πελάτες, διότι αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για αποκλειστικό υλικό Xbox και μπορείτε απλώς να ξεκινήσετε και να παίξετε παιχνίδια μέσω της συνδρομής Xbox Game Pass Ultimate όποτε θέλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *