Oppo A54s :  εικόνες, προδιαγραφές και διαρροή ευρωπαϊκών τιμών

Oppo A54s : εικόνες, προδιαγραφές και διαρροή ευρωπαϊκών τιμών

H Oppo κυκλοφόρησε το A54 του τον Μάρτιο και τώρα φαίνεται ότι ο κατασκευαστής ψάχνει να κυκλοφορήσει μια έκδοση S που ονομάζεται A54s. Οι αποδόσεις και οι βασικές προδιαγραφές που προμηθεύτηκε η GizPie περιγράφουν λεπτομερώς το σχέδιο του Oppo A54s , τις βασικές προδιαγραφές και τις ευρωπαϊκές τιμές.

Το A54s μοιάζει αρκετά με τοτης Oppo A16 με IPS LCD 6,52 ιντσών με ανάλυση HD+ και εγκοπή νερού για την selfie κάμερα 8MP. Το chipset Helio G35 της MediaTek λέγεται ότι είναι το SoC της επιλογής σε συνδυασμό με 4 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Oppo A54s renders, key specs and European pricing leak

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται στο πίσω μέρος προφανώς όπου τα A54s λέγεται ότι διαθέτουν κύρια κάμερα 50MP στη θέση του κύριου 13MP των A54 και A16. Οι δύο βοηθητικοί αισθητήρες για μακρο λήψεις και δεδομένα βάθους αναμένεται να παραμείνουν στα 2MP.

Το A54s θα εκκινήσει το Android 11 με το ColorOS 11 στην κορυφή και θα έρθει σε χρώματα Pearl Blue και Crystal Black. Το λιανικό εμπόριο στην Ευρώπη για το τετράγωνο 4/128GB λέγεται ότι ξεκινά από 219 €. Μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *