Το AirPods Pro θα ενισχύσει τώρα τις φωνές άλλων ανθρώπων χάρη σε μια ενημέρωση υλικολογισμικού

Το AirPods Pro θα ενισχύσει τώρα τις φωνές άλλων ανθρώπων χάρη σε μια ενημέρωση υλικολογισμικού

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε μια αναβάθμιση υλικολογισμικού για τα δεύτερης γενιάς AirPods, AirPods Pro και AirPods Max. Τα ακουστικά AirPods Pro θα έχουν το νέο Conversation Boost, χάρη στην ενημέρωση. Είναι μέρος αυτού που αποκάλυψε η εταιρεία Cupertino στο WWDC 2021. Μια άλλη αξιοσημείωτη προσθήκη κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης είναι η δυνατότητα εύρεσης AirPods Pro και AirPods Max χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My.

Η εταιρεία σχεδίασε αυτό το χαρακτηριστικό για να βοηθήσει τα άτομα με ήπια προβλήματα ακοής να συμμετέχουν καλύτερα σε συνομιλίες. Η λειτουργία χρησιμοποιεί τα μικρόφωνα που σχηματίζουν δέσμες των ακουστικών, τα οποία αυξάνουν την ένταση του ατόμου που μιλάει μπροστά σας, ώστε να μπορείτε να τα ακούτε καθαρά. Επιπλέον, διαθέτει τη δυνατότητα μείωσης του θορύβου του περιβάλλοντος.

Οι ενημερώσεις για το AirPods Pro εγκαθίστανται αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να τις αναγκάσετε. Η σύνδεση των ακουστικών σας σε iPhone ή iPad θα πρέπει να εγκαθιστά αυτόματα την πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για να ελέγξετε αν το υλικολογισμικό του AirPods Pro έχει ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση (έκδοση 4A400), ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Συνδέστε το AirPods Pro στην συσκευή σας iOS.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Γενικά.
  • Πατήστε Σχετικά με.
  • Πατήστε στα AirPods.
  • Κοιτάξτε τον αριθμό δίπλα στην “Έκδοση υλικολογισμικού.

Μόλις ενημερωθεί, η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί από iPhone ή iPad με iOS 15 ή iPadOS15, μεταβαίνοντας στην εφαρμογή” Ρυθμίσεις “, πατώντας τις επιλογές Προσβασιμότητα, Ήχος/Οπτική και Διαμονή σε ακουστικά σε αυτήν Στη συνέχεια, ο χρήστης πρέπει να μετακινηθεί προς τα κάτω και να επιλέξει Λειτουργία διαφάνειας και να κάνει εναλλαγή στην ενίσχυση συνομιλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *