Η Google προσθέτει έναν συντονιστή κιθάρας στην Αναζήτηση

Η Google προσθέτει έναν συντονιστή κιθάρας στην Αναζήτηση

Tα Smartphones διευκόλυναν όσο ποτέ τη ρύθμιση της κιθάρας σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε αυτές τις μέρες είναι να βρείτε μια αξιοπρεπή εφαρμογή συντονισμού ή να ζητήσετε από τον Βοηθό Google να ρυθμίσει το όργανο σας. Τώρα η Google έχει κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο ανώδυνη ξεκινώντας ένα χρωματικό δέκτη ακριβώς μέσα στην Αναζήτηση. Ο τεχνολογικός γίγαντας  μόλις κυκλοφόρησε τη νέα λειτουργία αναζήτησης, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις συσκευές. 

Σε αντίθεση με τη λειτουργία Βοηθού που χρειάζεται, μια συσκευή που έχει πρόσβαση στον φωνητικό βοηθό, μπορείτε να καλέσετε αυτόν τον δέκτη απλά κάνοντας ένα ερώτημα στην Αναζήτηση στο κινητό ή στον επιτραπέζιο υπολογιστή. Απλώς πληκτρολογήστε “google tuner” για να το δείτε ακριβώς πάνω από τη σελίδα αποτελεσμάτων. Φυσικά, η συσκευή που χρησιμοποιείτε πρέπει να έχει ένα λειτουργικό μικρόφωνο για να μπορεί να ακούει το όργανο σας και θα πρέπει να δώσετε στη λειτουργία άδεια πρόσβασης. 

Η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από το μικρόφωνο της συσκευής σας. Ορισμένες συσκευές μπορεί να σας χρειάζονται για να παίξετε δυνατά ή πραγματικά, πολύ κοντά τους, και τα smartphone ενδέχεται να λειτουργούν καλύτερα από τους υπολογιστές για τον συγκεκριμένο σκοπό. Αφού το ενεργοποιήσετε, ο δέκτης θα σας ενημερώσει εάν το όργανο σας είναι συντονισμένο ή εάν πρέπει να το ρυθμίσετε με τη βοήθεια ενός οπτικού δείκτη. Αυτός ο ενσωματωμένος δέκτης Google ενώνεται με άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με τη μουσική στη μηχανή αναζήτησης του τεχνολογικού γίγαντα, συμπεριλαμβανομένου του “Hum to Search”, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τραγούδια που έχουν κολλήσει στο κεφάλι σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *