Η Apple αφαιρεί το Apple Watch Series 6 από την επίσημη γκάμα της

Η Apple αφαιρεί το Apple Watch Series 6 από την επίσημη γκάμα της

Το Apple Watch Series 7 είναι τελικά διαθέσιμο για προπαραγγελία, σχεδόν ένα μήνα αφότου η Apple ανακοίνωσε το νέο έξυπνο ρολόι. Αλλά το λανσάρισμα της Σειράς 7 φέρνει επίσης την αφαίρεση της Σειράς 6 από την επίσημη σειρά Apple Watch της εταιρείας.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο Apple Watch από την Apple, έχετε τώρα μόνο τρεις επιλογές: τη Σειρά 7, η οποία ξεκινά από $ 399. το ακόμα πολύ καλό SE, το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι και ξεκινά από $ 279. και η παλιά σειρά 3, η οποία ξεκινά από $ 199.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε μια Σειρά 6, και δεδομένου του αριθμού των χαρακτηριστικών που μοιράζονται μεταξύ της Σειράς 7 και της Σειράς 6, το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για να εξετάσετε εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Το ανακαινισμένο κατάστημα της Apple διαθέτει τρία διαφορετικά μοντέλα Series 6 προς πώληση αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, και η Amazon προσφέρει αυτή τη στιγμή πολλά ανακαινισμένα ρολόγια Series 6 με έκπτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *