Το πρώτο στικ ροής Google TV από τότε που έχει ξεκινήσει το Chromecast θα παρουσιαστεί στις 13 Οκτωβρίου

Το πρώτο στικ ροής Google TV από τότε που έχει ξεκινήσει το Chromecast θα παρουσιαστεί στις 13 Οκτωβρίου

Το Google TV έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο dongle ροής Chromecast, αλλά από τότε, δεν έχουμε δει τίποτα πέρα ​​από τηλεοράσεις πλήρους μεγέθους που λειτουργούν με την πλατφόρμα. Αυτό πρόκειται να αλλάξει την επόμενη εβδομάδα, καθώς η Realme θα λανσάρει το πρώτο streaming stick της Google TV.

Για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το μήνα, το stick συνεχούς ροής Realme 4K αντιπροσωπεύει δύο μεγάλες πρωτιές για το Google TV. Πρώτον, φαίνεται ότι είναι η πρώτη συσκευή Google TV που κυκλοφόρησε στην Ινδία, μια περιοχή όπου η ίδια η πλατφόρμα δεν υποστηρίζεται επίσημα ακόμη.

Πέρα από αυτό, όμως, το stick  Realme θα είναι η πρώτη συσκευή ροής Google TV που ξεκίνησε μετά το Chromecast της Google. Η πλατφόρμα Google TV έχει επεκταθεί τον τελευταίο χρόνο, αλλά μόνο σε τηλεοράσεις που πωλούνται από τη Sony και την TCL. Η μετάδοση ροών από παρόμοιες εφαρμογές της Xiaomi που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο ήταν ενσωματωμένη με την τυπική πλατφόρμα Android TV και τίποτα δεν έχει αναβαθμιστεί από το ένα στο άλλο.

Σε έναν ιστότοπο teaser, η Realme λέει ότι το streaming stick του θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου. Ο ιστότοπος αναφέρει περαιτέρω ότι το stick έχει υποστήριξη HDMI 2.1, HDR10+και 4k60 επίσης. Η υποστήριξη για το Netflix και το Prime Video αναφέρονται περαιτέρω, παράξενα παράλληλα με ένα μήνυμα για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Play, το οποίο έχει αντικατασταθεί από εγγενή ενσωμάτωση στην πλατφόρμα Google TV.

Η τιμή για το stick της Realme απομένει να φανεί, αλλά σίγουρα μοιάζει με μια συναρπαστική εναλλακτική λύση Chromecast.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *