Ξεκινούν οι προπαραγγελίες Samsung Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 Wooyoungmi Edition

Ξεκινούν οι προπαραγγελίες Samsung Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 Wooyoungmi Edition

Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε εικόνες του Galaxy Z Flip3 και των εκδόσεων Wooyoungmi του Galaxy Z Fold3 αλλά δεν είχαμε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητά τους. Λοιπόν, χάρη στο διαδικτυακό λιανοπωλητή Coupang της Νότιας Κορέας, γνωρίζουμε τώρα πόσα χρήματα θα πρέπει να διαθέσετε για να αποκτήσετε αυτά τα ειδικά smartphones.

Η έκδοση Wooyoungmi του Galaxy Z Flip3 διατίθεται σε 1.628.000 KRW (1.360 $/1.175 €) και Galaxy Z Fold3 σε 2.328.000 KRW (1.945 $/1.680 €). Και τα δύο διαθέτουν 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά το πρώτο έχει 8 GB RAM επί του σκάφους, ενώ το δεύτερο 12 GB. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές παραμένουν ίδιες με τις κανονικές εκδόσεις τους.

Και τα δύο smartphone συνοδεύονται από προστατευτικές θήκες και πρόσθετα αξεσουάρ και μπορείτε να προπαραγγείλετε ένα από το Coupang, το οποίο λέει ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτά τα τηλέφωνα Wooyoungmi Edition θα παραμείνουν αποκλειστικά στη Νότια Κορέα ή θα κυκλοφορήσουν σε άλλα αγορές επίσης.

Και τα δύο smartphones συνοδεύονται από προστατευτικές θήκες και πρόσθετα αξεσουάρ και μπορείτε να προπαραγγείλετε ένα από το Coupang, το οποίο λέει ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτές οι Wooyoungmi Edition Τα τηλέφωνα θα παραμείνουν αποκλειστικά στη Νότια Κορέα ή θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *