Το Xiaomi Redmi K50 Pro+ θα διαθέτει περισκόπιο ζουμ και κάμερες 108MP

Το Xiaomi Redmi K50 Pro+ θα διαθέτει περισκόπιο ζουμ και κάμερες 108MP

Η σειρά Xiaomi Redmi K50 εξακολουθεί να περιβάλλεται από μυστήριο και δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες σχετικά. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν διάσημο tipster Weibo, έχουμε μερικές από τις βασικές προδιαγραφές του κορυφαίου μέλους της οικογένειας, του K50 Pro+.

Φαίνεται ότι η Xiaomi ετοιμάζει μια άλλη έκδοση Pro+ του K50 για άλλη μια φορά και οι βασικές προδιαγραφές της φαίνεται να αποκαλύπτονται. Μπορούμε να περιμένουμε ότι το ισχυρό και ακόμη απροειδοποίητο chipset Snapdragon 898 θα ενεργοποιεί το ακουστικό, ενώ μια μπαταρία 5.000 mAh θα κρατήσει τα φώτα αναμμένα. Μιλώντας για τα φώτα, η οθόνη φημολογείται ότι είναι καμπύλη με κεντρική τρύπα για την selfie κάμερα και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. 

Στο μπροστινό μέρος της κάμερας, θα πρέπει να δούμε μια κύρια κάμερα 108MP σε συνδυασμό με ένα τηλεσκοπικό περισκόπιο. Εάν αυτές οι προδιαγραφές είναι ακριβείς, το Pro+ θα ήταν μια πλήρης ναυαρχίδα και όχι απλώς ένας εμβληματικός δολοφόνος.

Το κομμάτι Snapdragon 898 μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι το K50 Pro+ δεν θα κυκλοφορήσει για τη φετινή εορταστική περίοδο, όμως. Δεδομένου ότι η Qualcomm ανακοινώνει συνήθως τα κορυφαία SoC της προς το τέλος κάθε έτους και οι πρώτες συσκευές που τρέχουν τις τελευταίες και τις μεγαλύτερες της εταιρείας βγαίνουν στην αρχή του επόμενου. Έτσι, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το Redmi K50 Pro+ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στις αρχές του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *