Το Samsung Galaxy A13 5G πρωταγωνιστεί σε λεπτομερείς εικόνες

Το Samsung Galaxy A13 5G πρωταγωνιστεί σε λεπτομερείς εικόνες

Το Samsung Galaxy A13 5G λέγεται ότι είναι το πιο προσιτό τηλέφωνο με δυνατότητα 5G της εταιρείας που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Και χάρη σε κάποιες διαρροές  έχουμε τώρα υψηλής ποιότητας εικόνες που αποκαλύπτουν  τον σχεδιασμό της συσκευής.

Το smartphone θα διαθέτει πλαστικό σώμα, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει χτύπημα κάμερας. Όλοι οι αισθητήρες ξεχωρίζουν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο δημιουργώντας μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Φυσικά, δεδομένου ότι διαθέτει οθόνη IPS LCD 6-48 ιντσών, το smartphone βασίζεται σε πλαϊνή συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα καλά νέα είναι ότι η οθόνη προσφέρει ανάλυση 1080 x 2340px. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν Dimensity 700 SoC, κύρια κάμερα 50MP f/2.0, 5MP f/2.2 ultrawide έναν και έναν τρίτο αισθητήρα βάθους 2MP. Όλα τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 5.000 mAh (φορτίζει πάνω από ένα τούβλο 25W) και οι παραλλαγές μνήμης είναι 4 GB/64 GB και 8 GB/128 GB.

Η συσκευή αναμένεται να πωληθεί για $ 290 στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η οποία είναι σύμφωνη με τις προηγούμενες αναφορές, ξεκινώντας από τις αρχές του 2022 με ημερομηνία ανακοίνωσης πριν από το τέλος του 2021. Οι αναμενόμενες παραλλαγές χρώματος είναι Μαύρο, Λευκό, Κόκκινο και Μπλε με την πρώτη δύο που απεικονίζονται στα renders που βασίζονται σε φήμες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *