Call of Duty-Vanguard  : σας φέρνει αντιμέτωπους με το Fourth Reich

Call of Duty-Vanguard : σας φέρνει αντιμέτωπους με το Fourth Reich

Σήμερα, η Activision κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Call of Duty: Vanguard. Το παιχνίδι είναι ένα shooter πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή ανατροπή

 Αντί να παίζετε με ένα τυπικό ιστορικό σενάριο, οδηγείτε μια εσωτερική ομάδα ειδικών επιχειρήσεων για να ανατρέψετε έναν νέο ναζί διοικητή που θέλει να φέρει το Τέταρτο Ράιχ. Η ομάδα σας αποτελείται από στρατιώτες που έχουν τους δικούς τους δαίμονες για να παλέψουν. Δεν είναι σαφές πώς τα μεμονωμένα παρασκήνια επηρεάζουν την καμπάνια, αλλά μπορεί να υπάρχουν προβλήματα επειδή συνεργάζεστε με άτομα που έχουν προβλήματα με την εξουσία.

Τα γραφικά επόμενης γενιάς που παρουσιάζονται στο τρέιλερ είναι εντυπωσιακά και φαίνεται να τρέχουν με ομαλή ταχύτητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 4K. Εκτός από τα αποσπάσματα της ιστορίας, τα εφέ φωτισμού και σωματιδίων είναι το αποκορύφωμα του βίντεο. Βλέποντας τόσες πολλές εκρήξεις και καπνό ταυτόχρονα ενισχύει σίγουρα τη βύθιση και δημιουργεί ένταση. Υπάρχουν επίσης πολλές αρκετά δραματικές σκηνικές στιγμές.

Το Call of Duty: Vanguard αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021, ξεκινώντας από $ 59,99. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι μέσω του Microsoft Store ή της πλατφόρμας της επιλογής σας, όπως το PlayStation ή τον υπολογιστή. Κατά την προπαραγγελία, υπάρχουν πολλές εκδόσεις για να διαλέξετε που σας δίνουν πρόσβαση σε περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *