Το Google TV προσθέτει υποστήριξη για πολλούς χρήστες και μια βελτιωμένη λειτουργία περιβάλλοντος

Το Google TV προσθέτει υποστήριξη για πολλούς χρήστες και μια βελτιωμένη λειτουργία περιβάλλοντος

To Google TV πρόκειται να διευκολύνει όλους τους συγγενείς σας να διατηρούν τις δικές τους λίστες παρακολούθησης. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την πλατφόρμα, ίσως γνωρίζετε ότι περισσότερα από ένα άτομα μπορούν να συνδεθούν με τον Λογαριασμό τους Google. Ωστόσο, προς το παρόν, το Google TV θα παράγει συστάσεις μόνο για τον κύριο κάτοχο λογαριασμού. Αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Η Google εισάγει υποστήριξη για εξατομικευμένα προφίλ, επιτρέποντας σε όλους όσους έχουν λογαριασμό Google στο σπίτι να διατηρούν τις δικές τους λίστες παρακολούθησης και τις ρυθμίσεις του Βοηθού. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα μπορούν να λαμβάνουν τις δικές τους προτάσεις περιεχομένου. Η υποστήριξη για εξατομικευμένους λογαριασμούς θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα στο Chromecast με το Google TV , εκτός από τα υποστηριζόμενα σύνολα της TCL και της Sony.

Με την εισαγωγή λογαριασμών, η Google βελτιώνει επίσης τη λειτουργία περιβάλλοντος της πλατφόρμας. Εκτός από τις συντομεύσεις για πράγματα όπως podcast, μουσική και φωτογραφίες, θα δείτε κάρτες με δυνατότητα εμφάνισης που θα περιλαμβάνουν εξατομικευμένες πληροφορίες που σχετίζονται με τον καιρό, ειδήσεις και άλλα. Αυτή η δυνατότητα θα είναι πρώτα διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *