Η διαρροή της θήκης Samsung Galaxy S22 Ultra μας δίνει μια άλλη ματιά στον σχεδιασμό

Η διαρροή της θήκης Samsung Galaxy S22 Ultra μας δίνει μια άλλη ματιά στον σχεδιασμό

Με τη σειρά iPhone 13 να κυκλοφορεί τώρα και τη σειρά Google Pixel 6 να έρχεται σύντομα, όλα τα βλέμματα θα στραφούν τώρα στην επερχόμενη σειρά ναυαρχίδας της Samsung. Η σειρά Samsung Galaxy S22 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 και οι φήμες υποδηλώνουν τρία μοντέλα σε εξέλιξη. Αποκαλύψαμε αποκλειστικά τις αποδόσεις του Samsung Galaxy S22+ ενώ αλλού έχουν διαρρεύσει και οι renders των Galaxy S22 και Galaxy S22 Ultra. Η παραλλαγή Ultra φημολογείται ότι θα αποκτήσει ένα ενσωματωμένο S Pen. Τώρα,μερικές κάμερες Galaxy S22 Ultra έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο, δίνοντάς μας μια άλλη ματιά στο σχέδιο.

Σχεδιασμός και προδιαγραφές

 Το νέο Samsung Galaxy S22 Ultra  θα περιλαμβάνει τώρα μια συγκεκριμένη υποδοχή για ένα στυλό S, σε αντίθεση με την υποστήριξη μόνο για ένα στυλό S όπως βρίσκεται στο S21 Ultra. Αυτό είναι το πρώτο για οποιαδήποτε σειρά smartphone Samsung Galaxy S εκτός από τη σειρά Note τους. Η υποδοχή S Pen, ωστόσο, δεν εμφανίζεται στις εικόνες της θήκης.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα έχει παρόμοια οθόνη Dynamic AMOLED 6,8 ιντσών, όπως και ο προκάτοχός του. Η συσκευή θα υποστηρίζει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης κατά πάσα πιθανότητα 120Hz. Το πάχος του θα είναι περίπου 8,9 mm, με πραγματικές διαστάσεις 163,2 x 77,9 x 8,9 mm. Στην πίσω πλευρά, η μονάδα κάμερας θα είναι παρόμοια ρύθμιση τετραπλής κάμερας με φλας LED. Στο κάτω μέρος, θα έχει τη συνήθη θύρα Type-C, υποδοχή κάρτας SIM, ηχεία από κάτω και ειδική υποδοχή για στυλό S.

1 από 4  

Το smartphone αναμένεται επίσης να διατηρήσει τον ίδιο αισθητήρα κύριας κάμερας 108MP, με φακό ευρείας γωνίας 12MP. Αναμένεται επίσης να έχει ένα ζευγάρι τηλεφακούς 10MP, με έναν από αυτούς να είναι ένας περισκόπιος φακός που προσφέρει έως και 10x οπτικό ζουμ για απίστευτες ευκρινείς εικόνες ακόμη και από μεγάλη απόσταση.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 895 ή το Exynos 2200, ανάλογα με την περιοχή. Αναφέρθηκε επίσης ότι οι ΗΠΑ θα αποκτήσουν την παραλλαγή Exynos ενώ η Ινδία θα λάβει τη σειρά Galaxy S22 με Snapdragon, η οποία θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ανατροπή. Θα μάθουμε περισσότερα για τη συσκευή τους επόμενους μήνες, με την κυκλοφορία της να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *