Πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωση της Apple

Πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωση της Apple

  Η Apple θα πραγματοποιήσει μια δεύτερη φθινοπωρινή εκδήλωση προϊόντος στις 18 Οκτωβρίου στις 13:00 Ανατολική. Η πρόσκληση για την εικονική παρουσίαση “Unleashed” δεν παρέχει πολλές ενδείξεις, αν και πολλοί αναμένουν ανεπίσημα την Apple να παρουσιάσει MacBook Pro 14 και 16 ιντσών βασισμένο σε επεξεργαστές M1X.

Τα νέα φορητά φημολογείται ότι είναι σημαντικοί επανασχεδιασμοί. επιστρέφοντας στις «παλιές καλές εποχές» των μοντέλων της Apple πριν από το 2016. Ενώ είχαν πρωτοποριακά σχέδια, θα έφερναν επίσης θύρες φόρτισης MagSafe σαν  και παλαιού τύπου υποδοχή κάρτας SD. 

Το M1X θα ήταν επίσης πολύ πιο ισχυρό από το M1 με 10 πυρήνες CPU (οκτώ επιδόσεις και δύο αποδοτικότητα) και 16 ή 32 πυρήνες γραφικών. Υπάρχει πιθανότητα η Apple να εγκαταλείψει επίσης τη γραμμή αφής, και είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα ακούστε για μια macOS Monterey ημερομηνία κυκλοφορίας.

αυτές να μην είναι και οι μοναδικές εισαγωγές. Η Apple μπορεί να παρουσιάσει τα  «βασικά»  μοντέλα AirPods τρίτης γενιάς και δεν θα αποκλείσουμε άλλα προϊόντα που βασίζονται σε M1X (όπως ένα υψηλής τεχνολογίας Mac mini) ή νέες και διευρυμένες υπηρεσίες. Σε αντίθεση με πέρυσι, η Apple ενδέχεται να μην ανακοινώσεις pread σε τρεις εκδηλώσεις – αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία της εταιρείας να κάνει μεγάλη βουτιά πριν τελειώσει το 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *