Το Snapchat επιστρέφει στο διαδίκτυο μετά τη διακοπή

Το Snapchat επιστρέφει στο διαδίκτυο μετά τη διακοπή

Το Snapchat είναι ξανά συνδεδεμένο αφού ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα με την εφαρμογή σήμερα το πρωί, με αρκετούς να σημειώνουν στο Twitter ότι δεν μπόρεσαν να στείλουν στιγμιότυπα. Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε , η Snap είπε ότι ερευνούσε το πρόβλημα και, στις 10:31 π.μ. ET, η εταιρεία είπε ότι το ζήτημα διορθώθηκε. Όλα τα συστήματα θα πρέπει τώρα να είναι ξανά συνδεδεμένα.

Οι αναφορές διακοπών από χρήστες εκτοξεύτηκαν στον ανιχνευτή Down λίγο πριν τις 7 το πρωί ET, πριν μειωθούν κάπως στις 9:30 π.μ. Ένας χάρτης θερμότητας έδειξε ότι οι αναφορές έρχονταν από όλες τις ΗΠΑ. Ένας εκπρόσωπος του Snap είπε στο Engadget ότι δεν επηρεάστηκαν όλοι οι χρήστες.

Αυτή είναι η τελευταία μεγάλη διακοπή που έχει επηρεάσει μια σημαντική υπηρεσία κοινωνικών μέσων την τελευταία εβδομάδα περίπου. Το Facebook, το Instagram και το WhatsApp ήταν εκτός λειτουργίας για περισσότερες από έξι ώρες στις 4 Οκτωβρίου. Το Facebook κατηγόρησε τη διακοπή σε μια “ελαττωματική αλλαγή διαμόρφωσης” που προκάλεσε όλεθρο στους διακομιστές DNS. Οι εφαρμογές του Facebook κατέρρευσαν και πάλι για μερικές ώρες την περασμένη Παρασκευή. Το Twitter, εν τω μεταξύ, είχε σύντομα τα δικά του θέματα την Τρίτη το βράδυ, με τα tweets να μην φορτώνονται για ορισμένους χρήστες για ένα ξόρκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *