Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple διερευνά τρόπους χρήσης των AirPods ως συσκευών υγείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple διερευνά τρόπους χρήσης των AirPods ως συσκευών υγείας

Οι φιλοδοξίες της Apple για την υγεία για τα AirPods ενδέχεται να επεκταθούν πέρα ​​από τη χρήση τους για την ενίσχυση των συνομιλιών.  Κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Apple διερευνά πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει τα AirPods ως συσκευές υγείας. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τα buds ως βοηθήματα ακοής, αλλά θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει τους αισθητήρες κίνησης για να διορθώσει τη στάση σας. Ένα πρωτότυπο θα περιλαμβάνει ακόμη και ένα θερμόμετρο για τον έλεγχο της βασικής θερμοκρασίας του σώματός σας, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν διαρρεύσει.

Οι δυνατότητες δεν θα εμφανιστούν το 2022 και ενδέχεται να μην είναι καθόλου διαθέσιμες, ανέφεραν οι πηγές. Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η Apple θα αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια στην εμπορία των AirPods ως gadgets υγείας. Η εταιρεία πιθανότατα θα απαιτούσε κανονιστική άδεια για τουλάχιστον ορισμένα χαρακτηριστικά. Η θέσπιση κανόνων από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ που αναμένεται το 2022 μπορεί να το καταστήσει εφικτό, αλλά θα χρειαστούν ακόμη μήνες για την έγκριση των ακουστικών. Ακόμα και η Bose έπρεπε να περιμένει πολύ καιρό για να μπορέσει να πουλήσει ταάδεια από τον FDA ακουστικά βαρηκοΐας SoundControl που έχουν λάβει.

Υπάρχουν και τεχνικές προκλήσεις. Αυτή τη στιγμή, το AirPods Pro δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 4,5 ώρες για ακρόαση (με ακύρωση θορύβου ενεργοποιημένο) και 3,5 ώρες για κλήσεις – αυτό δεν θα ήταν πρακτικό για φορέματα υγείας που μπορεί να χρειαστεί να κάθονται στα αυτιά σας όλη την ημέρα. Θα πρέπει επίσης να είναι άνετα για μεγάλα χρονικά διαστήματα και να προσαρμόζονται σε διάφορους τύπους απώλειας ακοής.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η Apple ενδέχεται να επεκτείνει τη χρησιμότητα των AirPods. Όπως και με το Apple Watch, η υγεία θα μπορούσε να είναι ένα σημείο πώλησης που θα αυξήσει το κοινό πέρα ​​από τον πυρήνα του ενθουσιώδη. Μπορεί επίσης να προσφύγει σε μια σχετικά χαμηλή αγορά ατόμων που μπορεί να έχουν ήπια ή μέτρια απώλεια ακοής, αλλά είτε δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα περισσότερα ακουστικά βαρηκοΐας είτε δεν τους αρέσει η περιορισμένη λειτουργικότητα και τα θολά σχέδια που συχνά καθορίζουν την κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *