Τα Windows 11 λαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση Patch Tuesday

Τα Windows 11 λαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση Patch Tuesday

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη ενημέρωση Patch Tuesday για τα Windows 11 από τότε που το λειτουργικό σύστημα ξεκίνησε επίσημα την περασμένη εβδομάδα. Το λειτουργικό σύστημα θα εξυπηρετείται τώρα με μηνιαίες ενημερώσεις για όσους τρέχουν σταθερές εκδόσεις ακριβώς όπως τα Windows 10. Η ενημερωμένη έκδοση προς τα Windows 11 είναι KB5006674, φέρνοντας το build 22000.258.

Η εταιρεία υπόσχεται διορθώσεις σφαλμάτων για την έκδοση κυκλοφορίας εδώ και λίγο καιρό, λέγοντας ότι θα φέρει βελτιώσεις που έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργίας του καναλιού Dev στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος που θα κυκλοφορήσει στο κοινό τον Οκτώβριο. Τα Windows 11 κυκλοφόρησαν με ένα σωρό γνωστά προβλήματα που αναμένεται να διορθωθούν ώστε να καταργηθούν οι αναστολές αναβάθμισης που προκαλούνται από αυτά τα σφάλματα.

Η σημερινή ενημέρωση δεν περιλαμβάνει μια τεράστια λίστα επιδιορθώσεων, αλλά αναμένεται να εμφανιστούν τους επόμενους μήνες καθώς το λειτουργικό σύστημα θα φτάσει σε περισσότερες συσκευές. Η σημερινή έκδοση απευθύνεται επίσης σε χρήστες που εκτελούν εκδόσεις καναλιών Beta και Release Preview.

Ακολουθεί η αλλαγή που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία για το build 22000.258:

  • Αντιμετωπίζει γνωστά ζητήματα συμβατότητας μεταξύ ορισμένων λογισμικών δικτύων Intel “Killer” και “SmartByte” και Windows 11 (αρχική έκδοση). Οι συσκευές με το επηρεαζόμενο λογισμικό ενδέχεται να ρίξουν πακέτα User Datagram Protocol (UDP) υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτό δημιουργεί επιδόσεις και άλλα ζητήματα για πρωτόκολλα που βασίζονται σε UDP. Για παράδειγμα, ορισμένοι ιστότοποι μπορεί να φορτώνονται πιο αργά από άλλους στις επηρεαζόμενες συσκευές, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει βραδύτερη ροή βίντεο σε ορισμένες αναλύσεις. Οι λύσεις VPN που βασίζονται σε UDP μπορεί επίσης να είναι πιο αργές.

Η εταιρεία Redmond σημειώνει ότι δεν υπάρχουν γνωστά ζητήματα σε αυτήν την κατασκευή. Ωστόσο, αυτό δεν περιλαμβάνει τα γνωστά θέματα που δημοσιεύτηκαν κατά την κυκλοφορία, τα οποία θα αντιμετωπιστούν επίσης σε μελλοντικές κυκλοφορίες.  

Μαζί με τα Windows 11, οι υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10 λαμβάνουν επίσης τις μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα. Οι τρεις τελευταίες εκδόσεις που υποστηρίζονται πλήρως – 2004, 20H2 και 21H1 – λαμβάνουν KB5006600, φέρνοντας κατασκευές 19041.1288, 19042.1288 και 19043.1288, αντίστοιχα. Άλλες παλαιότερες εκδόσεις που υποστηρίζονται για συγκεκριμένους πελάτες σε ορισμένα SKU λαμβάνουν επίσης αθροιστικές ενημερώσεις.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *