Το Visual Studio 2022 ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου

Το Visual Studio 2022 ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου

Η Microsoft ανακοίνωσε το Visual Studio 2022 τον Απρίλιο  και έκτοτε, η εταιρεία κυκλοφόρησε πολλές προεπισκοπήσεις του λογισμικού τόσο για Windows όσο και για Mac. Τώρα, έχει αποκαλυφθεί ότι θα ξεκινήσει επίσημα το Visual Studio 2022 στις 8 Νοεμβρίου 2021.

Ενώ το Visual Studio 2022 έχει γενική διαθεσιμότητα (GA) στις 8 Νοεμβρίου, η Microsoft κυκλοφορεί επίσης μια έκδοση Release Candidate (RC) σήμερα. Η έκδοση RC συνοδεύεται από άδεια χρήσης για παραγωγή, η οποία συνεπάγεται ότι είναι μια σταθερή κατασκευή που θα μετατραπεί σε έκδοση GA μετά τις 8 Νοεμβρίου, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εφαρμογές έτοιμες για παραγωγή αυτήν τη στιγμή.  

Επιπλέον, η Microsoft κυκλοφορεί επίσης το Visual Studio 2022 Preview 5, το οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή. Στις 8 Νοεμβρίου, αυτό το build θα αναβαθμιστεί σε Visual Studio 2022 17.1 Preview 1. Μπορείτε να κατεβάσετε το Preview 5   και να χρησιμοποιήσετε την άδεια Enterprise ή Professional, την Έκδοση Κοινότητας ή να εγγραφείτε σε δωρεάν δοκιμές.

Η εκδήλωση έναρξης του Visual Studio 2022 θα πραγματοποιηθεί ουσιαστικά στις 8 Νοεμβρίου 2021 στις 8:30 π.μ. PT. Όπως ήδη γνωρίζουμε, το IDE διατίθεται σε έκδοση 64-bit, υποστηρίζει .NET 6 και C ++ 20, προσφέρει καλύτερη απόδοση για τον βασικό εντοπισμό σφαλμάτων και υποστηρίζει συνομιλία κειμένου κατά τη διάρκεια των συνεδριών Live Share. Προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τον επεξεργαστή IntelliCode, βελτιώσεις στην αναζήτηση κώδικα και καλύτερη ασύγχρονη συνεργασία, με νέα λογική που σχετίζεται με την πραγματοποίηση δεσμεύσεων και τον έλεγχο των αιτημάτων έλξης από πλατφόρμες όπως το GitHub. Σε Mac, διαθέτει επίσης ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη που εκμεταλλεύεται τα εγγενή στοιχεία διεπαφής χρήστη macOS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *