Το iOS 15.1 και το iPadOS 15.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου.

Το iOS 15.1 και το iPadOS 15.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου.

Το iOS 15 της Apple ξεκίνησε δύσκολα με τους χρήστες να αναφέρουν πολλά σφάλματα, με το πιο αξιοσημείωτο να εμποδίζει τους χρήστες να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό τους μέσω του Apple Watch. Η Apple ήδη διορθώνει αυτές τις καταγγελίες με το επερχόμενο iOS 15.1 build που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο beta, αλλά τώρα ο χρήστης Twitter @RobertCFO έλαβε επιβεβαίωση από ένα μέλος της Ομάδας Ασφαλείας Προϊόντων της Apple σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής κατασκευής.

Σύμφωνα με το email που διέρρευσε, το iOS 15.1 και το iPad OS 15.1 θα κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου – ακριβώς μία εβδομάδα μετά την εκδήλωση «Unleashed» της Apple  που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου. Αυτό συνάδει με τη συνήθη πολιτική ενημέρωσης λογισμικού της Apple για κυκλοφορία νέου λογισμικού μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα του.

Το Apple iOS 15.1 αναμένεται να φέρει το SharePlay, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ακούτε περιεχόμενο συνεχούς ροής με τους φίλους σας μέσω FaceTime, υποστήριξη βίντεο ProRes που είναι ο νέος κωδικοποιητής βίντεο Apple της Apple, καθώς και υποστήριξη εγγράφων εμβολιασμού COVID-19 στην εφαρμογή Πορτοφόλι και διορθώσεις σφαλμάτων για τα γνωστά ζητήματα στο iOS 15.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *