Το Twitch λέει ότι οι κωδικοί πρόσβασης δεν εκτέθηκαν σε μαζική παραβίαση δεδομένων

Το Twitch λέει ότι οι κωδικοί πρόσβασης δεν εκτέθηκαν σε μαζική παραβίαση δεδομένων

To Twitch δήλωσε οριστικά ότι οι κωδικοί πρόσβασης δεν εκτέθηκαν στη σημαντική παραβίαση δεδομένων της περασμένης εβδομάδας.

“Οι κωδικοί πρόσβασης Twitch δεν έχουν εκτεθεί”, είπε το Twitch σε ενημέρωση της ιστοσελίδας του σχετικά με το περιστατικό ασφαλείας. “Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι τα συστήματα που αποθηκεύουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης Twitch, τα οποία είναι κατακερματισμένα με bcrypt, δεν είχαν πρόσβαση, ούτε πλήρεις αριθμούς πιστωτικών καρτών ή πληροφορίες ACH / τράπεζας.”

Την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε μια πληροφορία ότι  είχε διαρρεύσει πηγαίος κώδικας για το Twitch ιστό, και στην ενημέρωση της Παρασκευής, το Twitch επιβεβαίωσε ότι ήταν έτσι. “Τα εκτεθειμένα δεδομένα περιείχαν κυρίως έγγραφα από το αποθετήριο πηγαίου κώδικα του Twitch, καθώς και ένα υποσύνολο δεδομένων πληρωμής δημιουργών”, ανέφερε η εταιρεία. Το Twitch ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες που εκτέθηκαν «επηρέασαν μόνο ένα μικρό τμήμα χρηστών και ο αντίκτυπος στον πελάτη είναι ελάχιστος» και λέει ότι παρακολουθεί άμεσα αυτούς που επηρεάστηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *