Το Minecraft έρχεται επιτέλους στο Xbox Game Pass για PC, τόσο σε εκδόσεις Bedrock όσο και σε Java,

Το Minecraft έρχεται επιτέλους στο Xbox Game Pass για PC, τόσο σε εκδόσεις Bedrock όσο και σε Java,

H Mojang Studios δήλωσε ότι το Minecraft είναι διαθέσιμο στη συνδρομή Xbox Game Pass από τον Μάρτιο του 2019, αλλά μόνο στην παραλλαγή της κονσόλας Xbox. Αυτό αλλάζει σύντομα όμως, καθώς το στούντιο ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της φετινής του Minecraft Live παρουσίασης ότι το Xbox Game Pass για συνδρομητές PC κερδίζει επίσης το παιχνίδι από τις 2 Νοεμβρίου.

Δεν είναι μόνο η έκδοση του Bedrock  , καθώς η αρχική έκδοση Java είναι επίσης έτοιμη.  . Για να εξηγήσει την κύρια διαφορά μεταξύ των δύο, το Bedrock είναι το σημείο όπου διατίθεται το cross-play, επιτρέποντας στους παίκτες σε PC, κονσόλες και ακόμη και φορητές συσκευές να ενώνονται για να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν ενοποιημένους διακομιστές, ενώ το αποκλειστικό PC Minecraft Java Edition διαθέτει εκτεταμένη υποστήριξη mod και μια τεράστια κοινότητα modding πίσω από αυτό.

Καθώς οι δύο εκδόσεις είναι προς το παρόν διαθέσιμες μέσω δύο διαφορετικών βιτρινιών – Bedrock στο Microsoft Store και Java στο Minecraft Launcher – η Mojang φέρνει το Bedrock Edition στο Minecraft Launcher για πρώτη φορά. Μετά τις 2 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές Η / Υ θα μπορούν να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ των εκδόσεων χωρίς προβλήματα. Δεν είναι σαφές πότε μπορούν οι τακτικοί ιδιοκτήτες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αυτήν την ενοποιημένη μέθοδο.

Το Minecraft έχει προγραμματιστεί να λάβει την επόμενη σημαντική ενημέρωση, Caves & Cliffs: Part II, αργότερα φέτος, η οποία αναμένεται να αναθεωρήσει μαζικά την παγκόσμια γενιά και να αναβαθμίσει το ύψος κατασκευής επιτρέποντας ακόμη περισσότερη ελευθερία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *