Η Microsoft επιδιορθώνει το πρόβλημα απόδοσης της CPU AMD με τη νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows 11

Η Microsoft επιδιορθώνει το πρόβλημα απόδοσης της CPU AMD με τη νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows 11

H Microsoft έχει επιλύσει μέρος ενός προβλήματος που επηρεάζει την απόδοση των εφαρμογών στα Windows 11 σε επεξεργαστές AMD Ryzen και δοκιμάζει αυτό που επιδιορθώνεται με τα Insiders στα κανάλια Beta και Release Preview.

Η Microsoft είχε διαθέσιμη στις 15 Οκτωβρίου στους υπεύθυνους δοκιμών του Insider στο κανάλι Beta and Release Preview για μια νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows 11, 22000.282. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει μια σειρά διορθώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας για ζητήματα CPU AMD και άλλη για πρόβλημα με αποτέλεσμα ορισμένοι να βλέπουν την παλιά γραμμή εργασιών των Windows 10 αντί της νέας των Windows 11.

Και η AMD και η Microsoft αναγνώρισαν ότι ορισμένοι χρήστες έβλεπαν υποβάθμιση της απόδοσης όταν εκτελούσαν τα Windows 11 σε υπολογιστές με συγκεκριμένους επεξεργαστές AMD. Το πρόβλημα επηρέασε πιο σοβαρά τα παιχνίδια, αλλά και άλλους φόρτους εργασίας με μεγάλη ένταση υπολογισμού. Το πρόβλημα αποδίδεται τόσο σε ένα ζήτημα προσωρινής αποθήκευσης L3 όσο και σε ένα “προτιμώμενο” βασικό πρόβλημα που παρεμποδίζει τον τρόπο με τον οποίο ο προγραμματισμός νήματος λειτούργησε στον ταχύτερο πυρήνα ενός επεξεργαστή.

Το Build 22000.282 διορθώνει ένα πρόβλημα προσωρινής αποθήκευσης L3 που θα μπορούσε να επηρεάσει την απόδοση συσκευών με επεξεργαστές AMD Ryzen που εκτελούν την έκδοση RTM των Windows 11, αναφέρουν οι σημειώσεις έκδοσης της Microsoft. Η νέα έκδοση δεν αντιμετωπίζει το προτιμώμενο βασικό μέρος του προβλήματος, ωστόσο.

Οι σημειώσεις έκδοσης της Microsoft λένε επίσης ότι αυτό το build διορθώνει ένα πρόβλημα με αποτέλεσμα ορισμένοι να μην βλέπουν το νέο κεντρικό σχέδιο γραμμής εργασιών στην έκδοση RTM των Windows 11.

Υπάρχουν πολλές άλλες επιδιορθώσεις που αναφέρονται στις σημειώσεις έκδοσης για αυτήν τη νέα έκδοση. Η Microsoft και η AMD δήλωσαν ότι η επιδιόρθωση για το ζήτημα επεξεργαστή AMD θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στους βασικούς χρήστες που χρησιμοποιούν Windows 11 πριν από το τέλος Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *