Η ενημέρωση της macOS Monterey της Apple έρχεται στις 25 Οκτωβρίου

Η ενημέρωση της macOS Monterey της Apple έρχεται στις 25 Οκτωβρίου

Η επόμενη έκδοση του macOS θα είναι διαθέσιμη για λήψη από τις 25 Οκτωβρίου. Η Apple μοιράστηκε την ημερομηνία κυκλοφορίας μαζί με τα νέα τσιπ M1 Pro και M1 Max και ένα επανασχεδιασμένο MacBook Pro.

Η ενημέρωση του macOS Monterey έρχεται με αξιοσημείωτες βελτιώσεις στο FaceTime, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για χωρικό ήχο και τη δυνατότητα χρήσης του SharePlay για να ακούτε μουσική και να παρακολουθείτε βίντεο με τους φίλους σας. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι η προσθήκη του Universal Control, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται απρόσκοπτα μεταξύ iPad και Mac. Η δυνατότητα, η οποία δημιουργεί μία προηγούμενη ενημέρωση Continuity, επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν και να αποθέτουν αρχεία μεταξύ πολλαπλών συσκευών και να πληκτρολογούν σε iPad από πληκτρολόγιο MacBook. 

Αλλά τόσο το SharePlay όσο και το Universal Control, τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα στα αρχικές εκδόσεις beta του macOS Monterey, θα φτάσουν μετά την αρχική ενημέρωση “αργότερα αυτό το φθινόπωρο”, σύμφωνα με την Apple.

Η κυκλοφορία έρχεται επίσης με μια σημαντική ενημέρωση στο Safari που κατά καιρούς ήταν αμφιλεγόμενη λόγω σημαντικών αλλαγών στη γραμμή καρτελών και άλλων βασικών χαρακτηριστικών : των Γρήγορων Σημειώσεων. Το MacOS λαμβάνει επίσης ορισμένες ενημερώσεις που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο iOS 15, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών εστίασης και υποστήριξη για το “Shared with You”, το οποίο παρακολουθεί το περιεχόμενο που μοιράζεται στην εφαρμογή Messages.

Η Apple φέρνει δύο άλλες σημαντικές λειτουργίες iOS στο Mac με την εφαρμογή Συντομεύσεις και υποστήριξη για το AirPlay, καθώς τα Mac που χρησιμοποιούν macOS Monterey θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους ως ηχείο AirPlay.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *