Η τελευταία ενημέρωση του Parallels Desktop φέρνει πλήρη υποστήριξη για τα Windows 11 και το macOS Monterey

Η τελευταία ενημέρωση του Parallels Desktop φέρνει πλήρη υποστήριξη για τα Windows 11 και το macOS Monterey

Το Parallels Desktop 17.1 φέρνει μεγάλες βελτιώσεις για τα Windows 11 και macOS Monterey. Χάρη στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι Parallels χειρίζονται το TPM, υπάρχει πλέον πλήρης υποστήριξη για την εκτέλεση μιας εικονικής έκδοσης των Windows 11.

Παρόλο που η υποστήριξη για Windows 11 στο Parallels Desktop ήρθε πριν από μήνες, αυτή η συγκεκριμένη ενημέρωση επιτρέπει την αυτόματη υποστήριξη του TPM. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν αυτόματα τα Windows 11 χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιούν το TPM με μη αυτόματο τρόπο. Για macOS χρήστες, η ενημέρωση φέρνει υποστήριξη για macOS Monterey ως κεντρικό λειτουργικό σύστημα και περαιτέρω βελτιώσεις στα τσιπ M1.

Το Parallels, στην ανάρτησή του στο ιστολόγιο, εξηγεί:

Τώρα, οι χρήστες του Parallels Desktop 17.1 μπορούν να εγκαταστήσουν τα Parallels Tools σε macOS Monterey VM στο Apple M1 Mac και να χρησιμοποιήσουν την ενσωματωμένη λειτουργία Copy and Paste μεταξύ του VM και του κύριου macOS. Επιπλέον, το προεπιλεγμένο μέγεθος δίσκου εικονικής μηχανής αυξάνεται από 32 GB σε 64 GB.

Η νέα ενημέρωση φέρνει επίσης πρόσθετη υποστήριξη για αρκετά παιχνίδια όπως το World of Warcraft, το Age of Empires 2 Definitive Edition, το Tomb Raider 3, το Metal Gear Solid V: The Phantom Painκαι άλλα.

Εκτός από αυτό, η ενημέρωση παρέχει υποστήριξη για το VirGL στο Virtio GPU. Αυτό επιτρέπει την επιτάχυνση Linux 3D από το κουτί σε όλους τους υποστηριζόμενους υπολογιστές Mac, φέρνει βελτιώσεις στην οπτική απόδοση και χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Wayland σε Linux VMs.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *