Οι χρήστες beta των Windows 11 μπορούν να ξεκινήσουν να δοκιμάζουν εφαρμογές Android

Οι χρήστες beta των Windows 11 μπορούν να ξεκινήσουν να δοκιμάζουν εφαρμογές Android

Επιτέλους έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εφαρμογές Android στα Windows 11  . Η Microsoft κυκλοφόρησε μια έκδοση Insider Preview beta που ενεργοποιεί το Amazon Appstore και υποστηρίζει την εκτέλεση εφαρμογών Android στα Windows. Μόνο 50 επιμελημένες εφαρμογές είναι διαθέσιμες ως μέρος της αρχικής δοκιμής (όπως η εφαρμογή Kindle, Lords Mobile και Lego Duplo World), αλλά η Microsoft υπόσχεται περισσότερα τους “επόμενους μήνες”.

Ο στόχος, όπως και πριν, είναι να κάνετε τις εφαρμογές Android να αισθάνονται ότι ανήκουν στα Windows 11. Μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες, να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιήσετε δυνατότητες προσβασιμότητας των Windows. Η είσοδος του ποντικιού και του πληκτρολογίου είναι διαθέσιμη, αν και πολλές εφαρμογές θα εκπλαγούν από την οθόνη αφής.

Το beta είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ για συμβατές συσκευές που χρησιμοποιούν τσιπ AMD, Intel και Qualcomm. Αυτό δεν θα κάνει πολλά για να ικανοποιήσει εκείνους που είναι απογοητευμένοι που οι εφαρμογές Android δεν ήταν διαθέσιμες κατά την εκκίνηση. Θα πρέπει ακόμα να περιμένετε λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία, πόσο μάλλον ένας κατάλογος του Amazon αρκετά μεγάλος για να κάνει μια ουσιαστική διαφορά. Είναι μια αρχή, όμως, και υποδηλώνει ότι η καθυστέρηση δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο ίσως φοβόσασταν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *