Η Samsung λανσάρει το Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition

Η Samsung λανσάρει το Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition

Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition, μια συσκευή που υποτίθεται ότι θα προσφέρει στους πελάτες πολύ μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά την εμφάνιση του νέου τους τηλεφώνου. Η κορεατική εταιρεία είπε επίσης ότι παρέχει στους χρήστες αυτού του τηλεφώνου ένα ειδικό UX για να προσαρμόσουν περαιτέρω τη συσκευή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Οι πελάτες θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν από 49 πιθανούς συνδυασμούς χρωμάτων όταν αγοράζουν αυτήν τη συσκευή. Θα μπορείτε να επιλέξετε μαύρο ή ασημί πλαίσιο και μπλε, κίτρινο, ροζ, λευκό και μαύρο μπροστά και πίσω χρώματα. Σε ορισμένες χώρες, οι πελάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν Bespoke Upgrade Care για να επιλέξουν τα μπροστινά και τα πίσω χρώματα της συσκευής τους, αλλά τα πλαίσια δεν μπορούν να αλλάξουν, οπότε επιλέξτε με σύνεση.

Σχολιάζοντας το νεότερο τηλέφωνο της Samsung, η Stephanie Choi, SVP & Head of Marketing of the Mobile Communications Business της Samsung Electronics, είπε:

«Οι σημερινοί πελάτες είναι πολύπλευροι και πιστεύουμε ότι η τεχνολογία τους θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τον μοναδικό τρόπο ζωής τους. Το Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition ανοίγει νέες εμπειρίες στους πελάτες για να αντικατοπτρίσουν ποιοι είναι, μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν περισσότερο ».

Το νέο τηλέφωνο είναι διαθέσιμο στην Κορέα, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τον Καναδά και την Αυστραλία από σήμερα. Θα αποσταλεί με ταπετσαρία Bespoke Edition και Cover Screen που ταιριάζει με τα χρώματα που επιλέξατε για τη συσκευή σας. Έρχεται επίσης με έναν χρόνο προστασίας Samsung Care+ που καλύπτει τη συσκευή σας από τυχαία ζημιά, όπως αντικατάσταση οθόνης, ζημιά στο νερό και αντικατάσταση πίσω καλύμματος. Για να μάθετε περισσότερα, μεταβείτε στην ενότητα Galaxy Bespoke του Samsung.com. Οι τιμές ξεκινούν από 1100 $, αλλά μειώνονται στα 500 $ αν έχετε μια κατάλληλη συσκευή για να κάνετε συναλλαγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *