Ανακοινώθηκαν 512 GB και 2 TB Xbox Series X | S Storage Expansion Cards

Ανακοινώθηκαν 512 GB και 2 TB Xbox Series X | S Storage Expansion Cards

Τον Οκτώβριο του 2021, οι εικόνες μιας 512 GB Xbox Series X | S Storage Expansion Card εντοπίστηκαν σε έναν Αμερικανό λιανοπωλητή. Αυτό επιβεβαίωσε προηγούμενες αναφορές από τη Γαλλία ότι η Microsoft συνεργαζόταν με τη Seagate για να κυκλοφορήσει νέες επιλογές αποθήκευσης για τους κατόχους κονσόλας τρέχουσας γενιάς. Σήμερα, οι εταιρείες ανακοίνωσαν επίσημα το προϊόν, αλλά υπάρχει μια έκπληξη που δεν περιμέναμε.

Εκτός από μια επιλογή 512 GB που κοστίζει 139,99 $, υπάρχει μια κάρτα επέκτασης αποθήκευσης 2 TB στα σκαριά που θα σας κοστίσει 399,99 $. Η Microsoft παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες για το Xbox Wire και για τα δύο προϊόντα. Η κάρτα των 512 GB κυκλοφορεί πριν από τη 2 TB και είναι για προπαραγγελία αυτή τη στιγμή στο Walmart για 139,00 $. Κυκλοφορεί στα μέσα Νοεμβρίου. Η κάρτα 2 TB θα ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στα μέσα Νοεμβρίου, περίπου όταν η κάρτα 512 GB είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές.

Η χρήση μιας κάρτας επέκτασης αποθήκευσης Xbox Series X | S είναι αρκετά απλή. Απλώς πρέπει να συνδέσετε την κάρτα στη μεγάλη ορθογώνια θύρα στο πίσω μέρος της κονσόλας τρέχουσας γενιάς. Θα το εντοπίσει αυτόματα και θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε παιχνίδια σε αυτό είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε στις Ρυθμίσεις. Τα βελτιστοποιημένα παιχνίδια Xbox Series X | S τρέχουν μόνο από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ή από αυτήν την αποκλειστική κάρτα επέκτασης αποθήκευσης. Μπορείτε να εκτελέσετε τίτλους Xbox One τελευταίας γενιάς από οποιονδήποτε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *