Οι κάτοχοι Xbox Series X λαμβάνουν τον πίνακα ελέγχου 4K σήμερα

Οι κάτοχοι Xbox Series X λαμβάνουν τον πίνακα ελέγχου 4K σήμερα

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Update του Οκτωβρίου κυκλοφορεί στους κατόχους κονσολών σήμερα. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα περιλαμβάνει Νυχτερινή λειτουργία και άλλες βελτιώσεις, αλλά η ξεχωριστή λειτουργία πρέπει να είναι για χρήστες Xbox Series X.

Προηγουμένως, η ανάλυση του πίνακα ελέγχου Xbox Series X περιορίστηκε στα 1080p για να αποφευχθούν προβλήματα απόδοσης σε παιχνίδια 4K. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ομάδα έχει βρει μια λύση. Τώρα, το κείμενο είναι καθαρό και  το παιχνίδι φαίνεται απίστευτα καθαρό σε ανάλυση 4K. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα στοιχεία διεπαφής που είναι 1080p, όπως το λογότυπο Xbox Series X | S Optimized και μερικά εικονίδια όπως το HDR Calibration. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα ενημερωθούν σύντομα γιατί είναι λίγο επίπονο για μαρτυρία.

Εάν απλώς ενημερώσετε την κονσόλα σας, ενδέχεται να μην δείτε το μενού ανάλυσης 4K. Για να το εφαρμόσετε, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και να αλλάξετε την ανάλυση της κονσόλας σας σε 1080p πρώτα και, στη συνέχεια, ξανά σε 4K. Αυτό θα πρέπει να αρχίσει να αποδίδει τον πίνακα ελέγχου σε 4K. Αυτό είναι πιθανώς ένα άλλο σφάλμα που πρέπει να διορθωθεί.

Εκτός από τον πίνακα ελέγχου 4K στο Xbox Series X, όλοι οι κάτοχοι Xbox λαμβάνουν αλλαγές στη Νυχτερινή λειτουργία και τις Γρήγορες ρυθμίσεις. Η νυχτερινή λειτουργία σάς επιτρέπει να μειώσετε το φως στην οθόνη σας, το κουμπί λειτουργίας στο χειριστήριο σας και το φως τροφοδοσίας στην κονσόλα σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φίλτρο μπλε φωτός με αυτόν τον τρόπο.

Ο Οδηγός Xbox περιλαμβάνει τώρα ένα μενού Γρήγορες ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις δυνατότητες προσβασιμότητάς σας. Αυτό είναι αρκετά βολικό επειδή δεν χρειάζεται να ψαρεύετε πλέον στις Ρυθμίσεις για να τα ανοίξετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *