Η Google μειώνει τα τέλη προγραμματιστών στο Play Store στο 10%

Η Google μειώνει τα τέλη προγραμματιστών στο Play Store στο 10%

Η Google ανακοίνωσε σήμερα νέες κινήσεις για να κάνει τις πωλήσεις στο Play Store πιο ελκυστικές για προγραμματιστές. Επί του παρόντος, η εταιρεία χρεώνει 30% για όλες τις συνδρομητικές πωλήσεις και στη συνέχεια μειώνεται στο 15% μετά από ένα χρόνο. Από το 2022, οι προγραμματιστές θα χρεώνονται τώρα με 15% για πληρωμές από την πρώτη ημέρα, ενώ η Google προχωρά επίσης στη μείωση των τελών για εφαρμογές που έχουν καταχωρηθεί στο Πρόγραμμα εμπειρίας πολυμέσων Play στο 10%.

«Οι ψηφιακές συνδρομές έχουν γίνει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα μοντέλα για προγραμματιστές, αλλά γνωρίζουμε ότι οι συνδρομητικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες προκλήσεις στην απόκτηση και διατήρηση πελατών. Δουλέψαμε με τους συνεργάτες μας σε γνωριμίες, γυμναστήριο, εκπαίδευση και άλλους τομείς για να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις των επιχειρήσεων τους »,του ο Sameer Samat της Google, αντιπρόεδρος διαχείρισης προϊόντων εξηγεί σε ανακοίνωσή. «Η τρέχουσα χρέωση υπηρεσιών μειώνεται από 30% σε 15% μετά από 12 μήνες επαναλαμβανόμενης συνδρομής. Αλλά έχουμε ακούσει ότι η αναταραχή πελατών καθιστά δύσκολο για τις συνδρομητικές επιχειρήσεις να επωφεληθούν από αυτό το μειωμένο ποσοστό. Έτσι, απλοποιούμε τα πράγματα για να διασφαλίσουμε ότι μπορούν ».

Η νέα δομή αμοιβών ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2022 και θα ωφελήσει το 99% των προγραμματιστών, λέει η Google. Αυτό σημαίνει ότι εάν αγοράσετε μια συνδρομή από το Play Store μετά από αυτήν την ημερομηνία, η Google θα χρεώσει μόνο τον προγραμματιστή το 15% της συνολικής πληρωμής εξαρχής. Η Google θα κάνει επίσης μια αλλαγή σε εφαρμογές και υπηρεσίες στο πρόγραμμα Play Media Experience. Αυτές οι εφαρμογές δημιουργήθηκαν με υποστήριξη για εμπειρίες μεταξύ πλατφορμών όπως το Google TV, το Android Auto, το Google Wear και το Google Cast με αντάλλαγμα μια μειωμένη χρέωση 15%. Από την 1η Ιανουαρίου 2022, το τέλος αυτό θα πέσει στο 10%,

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *