Η Huawei έφτασε τις 150M συσκευές HarmonyOS

Η Huawei έφτασε τις 150M συσκευές HarmonyOS

Το Huawei Developer Conference πραγματοποιήθηκε σήμερα και ο CEO της εταιρείας Richard Yu αποκάλυψε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τις καταναλωτικές δραστηριότητες της εταιρείας. Σύμφωνα με το στέλεχος, πάνω από 150 εκατομμύρια συσκευές βρίσκονται τώρα στο HarmonyOS, καθιστώντας το το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λειτουργικό σύστημα στην ιστορία.

Ο Yu αποκάλυψε επίσης ότι κυκλοφορεί το HarmonyOS 3 Developer Preview, με στόχο να βελτιωθεί σε τρεις βασικές κατευθύνσεις – αρχιτεκτονική συστήματος, σούπερ τερματικά και χρήση πολλαπλών συσκευών στο ίδιο οικοσύστημα.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, η Huawei αποκάλυψε νέα  εργαλεία αυτοματοποίησης ανάπτυξης τα οποία οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαφορετικό υλικό για να ολοκληρώσουν την απόδοση του λειτουργικού συστήματος. Υπάρχει το πλαίσιο ανάπτυξης Ark UI 3.0 που θα μειώσει τον αριθμό του κώδικα για cross-end εφαρμογή και ανάπτυξη και σχεδιασμό front-end. Το DevEco Studio 3.0 βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της ανάπτυξης εφαρμογών cross-end, ενώ το νέο SDK ανοίγει 6000+ δυνατότητες TS/JS API.

Η Huawei είπε ότι ένα νέο HMS Core 6 παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος, αλλά τώρα θα είναι ανοιχτό για προγραμματιστές για δυνατότητες cross-OS, πράγμα που σημαίνει ότι ο κινητήρας θα είναι επωφελής για τους χρήστες που έχουν συνηθίσει σε εφαρμογές που δεν βρίσκονται στο AppGallery αλλά θα θέλουν εάν μεταναστεύσουν σε συσκευή Huawei.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *