Το Samsung Galaxy Tab S8 εμφανίζεται σε μορφή render

Το Samsung Galaxy Tab S8 εμφανίζεται σε μορφή render

H Samsung είχε συνολικά τρία  tablet Android της σειράς Galaxy Tab S7 και με βάση φήμες περιμένουμε τρεις διαδόχους το 2022 με ενημερωμένες προδιαγραφές και μια τεράστια οθόνη 14,6 ιντσών AMOLED στο μοντέλο Tab S8 Ultra. Τώρα το OnLeaks και η Zouton US συνεργάστηκαν για να μας φέρουν την πρώτη μας ματιά στο μικρότερο Galaxy Tab S8 11 ιντσών σε ασημί χρώμα.

Το Tab S8 μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του με λεπτά ομοιόμορφα πλαίσια στο μπροστινό μέρος γύρω από την υποτιθέμενη οθόνη LCD 11 ιντσών 120 Hz και επίπεδη πλάτη και πλαϊνά. Οι εγκοπές της γραμμής κεραίας γύρω από το πίσω μέρος μοιάζουν με αυτές του Tab S7 και ακόμη και η μαγνητική λωρίδα για τη φόρτιση του S Pen και οι διπλές κάμερες 13MP και 5MP είναι ίδιες.

Ο φυσικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων λέγεται ότι είναι ενσωματωμένος στο κουμπί λειτουργίας. Οι μεγάλες αλλαγές θα πρέπει να έρθουν κάτω από την κουκούλα όπου η νέα πλάκα αναμένεται να κουνήσει τον Snapdragon 888 ή ίσως ακόμη και τον διάδοχό του τον SD 899, δεν υπάρχει ακόμη συναίνεση εδώ.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τη σειρά Galaxy Tab S8 γύρω στον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2022 με το βασικό μοντέλο 11 ιντσών να ξεκινά από περίπου 840 δολάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *