Οι τελευταίες φήμες για το iPhone SE 3 έρχονται σε αντίθεση με τις προηγούμενες

Οι τελευταίες φήμες για το iPhone SE 3 έρχονται σε αντίθεση με τις προηγούμενες

Μετά από μια παύση τεσσάρων ετών, η Apple παρουσίασε το iPhone SE δεύτερης γενιάς τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αλλά φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τόσο πολύ για το iPhone SE 3. Η συσκευή φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το Το 2022, ωστόσο, ακούμε αντικρουόμενες φήμες για αυτό.

Ενώ προηγουμένως ειπώθηκε ότι είχε την ίδια σχεδίαση με το iPhone 8, οι τελευταίες φήμες υποστηρίζουν το αντίθετο. Σύμφωνα με μια αναφορά από το MyDrivers, το iPhone SE 3  θα  μοιάζει με το  σχεδιασμό του iPhone XR. Υπολογίζεται ότι έχει Touch ID και μπορεί να διαθέτει οθόνη LCD. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID λέγεται ότι είναι ενσωματωμένος στο πλευρικό κουμπί, όπως στο iPad Air. Θα μπορούσε να τροφοδοτείται από το ίδιο chipset A15 Bionic με τη iPhone 13 σειρά, οπότε μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες βελτιώσεις στο μπροστινό μέρος της κάμερας.

Το iPhone SE 3 αναμένεται επίσης να είναι το τελευταίο iPhone με οθόνη LCD, καθώς τα νέα iPhone μετακινούνται στην τεχνολογία OLED με τεχνολογία ProMotion. Το επερχόμενο SE πιθανότατα δεν θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, επομένως οι βελτιώσεις στην οθόνη δεν φαίνονται πολύ ελπιδοφόρες. Όσον αφορά το τρέχον iPhone SE, βασίζεται στο σχεδιασμό του iPhone 8, με έναν σαρωτή Touch ID‎ ενσωματωμένο στο κουμπί αρχικής οθόνης και όχι στο Face ID.

Αλλά μερικές από αυτές είναι αντιφατικές φήμες, καθώς το iPhone SE 3 είχε προηγουμένως υποδείξει ότι θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών όπως το iPhone XR, αλλά στη συνέχεια οι αναλυτές Ming-Chi Kuo και Ross Young απέσυραν αυτές τις προσδοκίες. Νωρίτερα φέτος, είπαν ότι το iPhone SE 3 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο με κουμπί αρχικής οθόνης, αλλά η τελευταία διαρροή πηγαίνει πίσω στην πρώτη σειρά φημών. Είναι ξεκάθαρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα και η Apple είναι διαβόητα αυστηρή σχετικά με διαρροές και διαρροές λεπτομερειών νωρίς, επομένως θα περάσουν μήνες πριν έχουμε μια πιο συγκεκριμένη ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *