Η Microsoft αγοράζει το Two Hat για να βελτιώσει την εποπτεία στην κοινότητα του Xbox

Η Microsoft αγοράζει το Two Hat για να βελτιώσει την εποπτεία στην κοινότητα του Xbox

Την Παρασκευή, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της Two Hat, μιας εταιρείας που είναι πιο γνωστή για τα εργαλεία εποπτείας περιεχομένου AI. Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά η Microsoft μοιράστηκε το όραμά της για το πώς θα συνεργαστούν προχωρώντας. Με τα χρόνια, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν συχνά για να κάνουν το Xbox Live και άλλες κοινότητες παιχνιδιών πιο ασφαλή, και σύμφωνα με τους ήχους, αυτό θα είναι το επίκεντρο του Two Hat να προχωρήσει.

«Συνεργαζόμαστε με το Xbox και την ομάδα της Microsoft εδώ και αρκετά χρόνια και μοιραζόμαστε το πάθος και την επιθυμία να κάνουμε ουσιαστική αλλαγή στην προώθηση της διαδικτυακής ευγένειας και ιθαγένειας», δήλωσε ο ιδρυτής της Two Hat, Chris Priebe και ο CEO Steve Parkis, σε κοινή δήλωση. «Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η ασφάλεια, η ένταξη και η διαδικτυακή υγεία και ευεξία βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της δουλειάς μας και μέσω της ένταξης στη Microsoft, μπορούμε να παρέχουμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ταλέντων, πόρων και γνώσεων που απαιτούνται για την προώθηση αυτού του οράματος».

Πριν από τη σημερινή ανακοίνωση, η Microsoft ήταν μόνο ένας από τους πελάτες της Two Hat και αυτό δεν θα αλλάξει μετά την εξαγορά. «Πρόκειται για μια βαθιά επένδυση για την παροχή βοήθειας και εξυπηρέτησης υπαρχόντων πελατών της Two Hat, υποψηφίων νέων πελατών και πολλαπλών εμπειριών προϊόντων και υπηρεσιών εδώ στη Microsoft», δήλωσε η εταιρεία. «Με αυτήν την εξαγορά, θα βοηθήσουμε τις παγκόσμιες διαδικτυακές κοινότητες να είναι πιο ασφαλείς και χωρίς αποκλεισμούς για τη συμμετοχή, τη θετική συνεισφορά και την ευημερία όλων».

Από το 2019, η Microsoft έχει δώσει έμφαση στην καταπολέμηση της τοξικότητας και της κατάχρησης. «Το gaming είναι για όλους», είπε τότε ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer. Αυτή η απόκτηση θα πρέπει να δένει καλά με αυτόν τον στόχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *