Το Twitter θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ακούει τον ήχο του Spaces χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί

Το Twitter θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ακούει τον ήχο του Spaces χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί

Το Twitter θέλει να επεκτείνει το δυνητικό κοινό του Spaces, έτσι καθιστά διαθέσιμες τις ηχητικές συνομιλίες σε οποιονδήποτε — ακόμη και σε όσους προτιμούν να μην εγγραφούν για λογαριασμό. Τώρα, οι οικοδεσπότες και οι ακροατές μπορούν να στείλουν σε οποιονδήποτε έναν απευθείας σύνδεσμο σε μια ηχητική μετάδοση του Spaces και όσοι δεν έχουν λογαριασμούς Twitter μπορούν να τον ακούσουν στον ιστό χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν. Δεν θα μπορούν να συμμετέχουν, αλλά θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους ακροατές και ευρύτερη προσέγγιση..

Ο ιστότοπος προσθέτει όλο και περισσότερες δυνατότητες για να διευκολύνει την κοινή χρήση και την ανακάλυψη του Spaces από τότε που κυκλοφόρησε ζωντανές ηχητικές συνομιλίες. Τον Ιούλιο, επέτρεψε στους χρήστες να συνθέτουν νέα tweets απευθείας από το Space, τα οποία θα συνδέονται με την ηχητική συνομιλία και τυχόν συνοδευτικά hashtags. Εισήγαγε μια καρτέλα Spaces στο iOS τον Οκτώβριο, δίνοντας στους χρήστες έναν τρόπο να βρίσκουν εκπομπές ήχου σε ένα μέρος. Στη συνέχεια, άνοιξε καθήκοντα φιλοξενίας σε όλους, κάτι που δυνητικά σημαίνει ότι περισσότερες εκπομπές ήχου μπορούν να ακούσουν οι άνθρωποι.

Δεδομένου ότι δεν μπορούν όλοι να το συντονίσουν σε ζωντανές μεταδόσεις, το Twitter κυκλοφόρησε επίσης τη δυνατότητα εγγραφής ήχου του Spaces σε περιορισμένο αριθμό κεντρικών υπολογιστών iOS. Ηχογραφώντας τις συνεδρίες τους, οι οικοδεσπότες θα μπορούν να συνδέονται με αυτό και να το μοιράζονται για 30 ημέρες και οι ακροατές στην πλατφόρμα μπορούν να το παρακολουθήσουν απευθείας στο χρονοδιάγραμμά τους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *