Η Apple φέρεται να αίρει τις απαιτήσεις μάσκας σε ορισμένα καταστήματα των ΗΠΑ αύριο

Η Apple φέρεται να αίρει τις απαιτήσεις μάσκας σε ορισμένα καταστήματα των ΗΠΑ αύριο

H Apple ενδέχεται να χαλαρώσει τις απαιτήσεις της για μάσκα σε ορισμένα καταστήματα μετά από μήνες που ακολουθούσε μια προσεκτική προσέγγιση. Το Bloomberg ισχυρίστηκε ότι έχει ένα σημείωμα της Apple που περιγράφει τα σχέδια για άρση των απαιτήσεων για μάσκα σε περισσότερα από 100 από τα περίπου 270 καταστήματα του κατασκευαστή iPhone στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική θα ισχύει για καταστήματα στην Αριζόνα, την Καλιφόρνια, το Κονέκτικατ, τη Φλόριντα, τη Λουιζιάνα, το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νέα Υόρκη πριν εξαπλωθεί σε άλλες πολιτείες και καταστήματα. Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η εταιρεία αίρει τις απαιτήσεις λόγω της μείωσης του αριθμού των κρουσμάτων COVID-19 και της βελτίωσης των ποσοστών εμβολιασμού, σύμφωνα με το σημείωμα. Η πολιτική θα ισχύει ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού του πελάτη, αν και το προσωπικό λιανικής θα πρέπει να φοράει μάσκες λόγω μεγαλύτερης διάρκειας αλληλεπιδράσεων και στενότερης επαφής. Τα καταστήματα θα εξακολουθούν να απαιτούν μάσκες για όλους σε περιοχές όπου η τοπική κυβέρνηση απαιτεί τα μέτρα ασφαλείας, όπως στο Λος Άντζελες και στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

Η εταιρεία άλλαξε συχνά τις πολιτικές λιανικής της καθώς εξελίχθηκε η πανδημία. Έχει κλείσει και ξανανοίξει καταστήματα με βάση τα επίπεδα περίπτωση, για παράδειγμα. Κατάργησε την απαίτηση για μάσκα σε πολλά καταστήματα των ΗΠΑ τον Ιούνιο για να τα επαναφέρει ένα μήνα αργότερα.

Εφόσον η διαρροή είναι ακριβής, είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν αυτή η αλλαγή πολιτικής θα παραμείνει ή όχι. Η πανδημία δεν ήταν απολύτως προβλέψιμη. Ωστόσο, μια αλλαγή στις απαιτήσεις της μάσκας σίγουρα θα αντανακλά τις ελπίδες της Apple να επιστρέψει στις συνθήκες πριν από την πανδημία το συντομότερο δυνατό, τόσο στα καταστήματα όσο και στο γραφείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *