Το Xiaomi 12 θα είναι το πρώτο με Snapdragon 898, η Motorola σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2021

Το Xiaomi 12 θα είναι το πρώτο με Snapdragon 898, η Motorola σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2021

H Xiaomi και η Motorola θα είναι οι δύο πρώτοι κατασκευαστές με τηλέφωνα με Snapdragon 898, αποκαλύπτει αξιόπιστη ενημέρωση για το Digital Chat Station. Λέει ότι η Moto στοχεύει σε κυκλοφορία τηλεφώνου μέχρι το τέλος του έτους, αλλά η Xiaomi θα είναι και πάλι η πρωτοπόρος του νέου τσιπ της Qualcomm.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος χρήστης που διέρρευσε, το IceUniverse, μοιράστηκε τις βαθμολογίες Geekbench του επερχόμενου τσιπ Snapdragon 898. Έρχονται περίπου 15% υψηλότερα από τον Snapdragon 888 και περίπου 5% καλύτερα από τον 888+. Ωστόσο, η δοκιμή διεξήχθη αναμφίβολα σε μη οριστικοποιημένο υλικό, επομένως μπορεί να υπάρχουν περισσότερες επιδόσεις για ξεκλείδωμα.

Η Qualcomm παραδοσιακά λανσάρει το νέο της κορυφαίο chip τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Τα τελευταία τρία χρόνια, ο CEO της Xiaomi εμφανίστηκε στην ίδια σκηνή, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του κατασκευαστή σε αυτό. Ωστόσο, με τη φημολογούμενη καθυστέρηση της κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S22 από τη Samsung για τον Φεβρουάριο του 2022, η Motorola ενδέχεται να υπερκεράσει τον κορεάτη ανταγωνιστή της για δεύτερο κατασκευαστή που θα το χρησιμοποιήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *