Ο Snapdragon 898 πιθανότατα θα παρουσιαστεί στις 30 Νοεμβρίου

Ο Snapdragon 898 πιθανότατα θα παρουσιαστεί στις 30 Νοεμβρίου

 Η Qualcomm δημοσίευσε πρόσφατα μια σελίδα στον ιστότοπό της που αποκαλύπτει ότι η εκδήλωση Tech Summit θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2021. Ένα μεγάλο πανό με ένα σκάφος που εντοπίζει μια πινακίδα άπειρου στο νερό και ένα “Περισσότερα θα έρθουν, σύντομα!” κείμενο – αυτό είναι περίπου. Χωρίς επιπλέον πληροφορίες, χωρίς δρομολόγιο, χωρίς τίποτα από τη σύνταξη αυτού του άρθρου.

Ωστόσο,  οι φήμες για το επόμενο ναυαρχίδα Snapdragon 898 κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι το πρώτο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσει το chipset θα είναι το Xiaomi 12 και ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους. Βλέποντας πώς γίνονται συνήθως οι βασικές ομιλίες την πρώτη ημέρα ενός συνεδρίου, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Snapdragon 898 θα αναλυθεί στις 30 Νοεμβρίου ή σε αντίθετη περίπτωση, το αργότερο στις 2 Δεκεμβρίου.

Χάρη σε αρκετές διαρροές, ακόμη και μία από τις μια πραγματική άγνωστη συσκευή που τρέχει το chipset Qualcomm SM8450, αλλιώς γνωστό ως Snapdragon 898, έχουμε ήδη μια πολύ καλή ιδέα για τις προδιαγραφές του. Αναμένεται να έχει έναν κορυφαίο πυρήνα CPU AMR Cortex-X2 – που τρέχει στα 3,0 GHz, μαζί με τρεις μεσαίους πυρήνες βασισμένους σε Cortex-A710 χρονισμένους στα 2,5 GHz και, τέλος, τέσσερις αποτελεσματικούς πυρήνες προερχόμενους από Cortex-A510 στα 1,79 GHz.

Η GPU λέγεται ότι είναι μια Adreno 730, η οποία μεταξύ των αρχιτεκτονικών βελτιώσεων σε σχέση με το Adreno 660 και της διαδικασίας κατασκευής 4nm της Samsung μπορεί να φέρει έως και 20% βελτίωση απόδοσης στο τραπέζι. Για συνδεσιμότητα, αναμένουμε ένα μόντεμ X65 5G, με θεωρητική μέγιστη ταχύτητα downlink 10 Gbps.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *