Τώρα μπορείτε να ανοίξετε τις συνομιλίες σε ξεχωριστό παράθυρο στο Microsoft Teams

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε τις συνομιλίες σε ξεχωριστό παράθυρο στο Microsoft Teams

Η Microsoft ωθεί το Teams να είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα συνομιλίας για υπολογιστές. Η εταιρεία έχει κάνει το Teams αναπόσπαστο μέρος των Windows 11, ενώ το ενημερώνει συνεχώς για να βελτιώνεται καθημερινά. Μια τέτοια ενημέρωση έφερε τη δυνατότητα διαχωρισμού ενός παραθύρου συνομιλίας από την πραγματική εφαρμογή.

Η δυνατότητα εξακολουθεί να υπάρχει στο Skype για επιχειρήσεις, το οποίο αντικαθίσταται από το Teams κάθε μέρα που περνάει. Αν και προηγουμένως μπορούσατε να ανοίξετε ένα παράθυρο συνομιλίας από την κύρια εφαρμογή, ένα ξεχωριστό παράθυρο μειώνει κάποια κίνηση του δρομέα όταν ξεκινάτε μια νέα συνομιλία. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο «Περισσότερες επιλογές» που συνήθως υποδηλώνεται με τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής και επιλέγοντας Ρυθμίσεις.

Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την επιλογή “Νέο παράθυρο” που είναι διαθέσιμη στην ενότητα “Άνοιγμα νέας συνομιλίας σε”. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανοίξει ένα παράθυρο συνομιλίας κάνοντας κλικ στη νέα επιλογή συνομιλίας ή πατώντας απλά Ctrl + N.  

Το Microsoft Teams διαθέτει περισσότερους από 145 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά. Καθώς η εξ αποστάσεως συνεργασία μεταξύ των βιομηχανιών γίνεται παγκοσμίως πιο διαδεδομένη, περισσότεροι χρήστες δίνουν την ευκαιρία στην πλατφόρμα. Με συνεχή πρόσθετα και βελτιώσεις λειτουργιών, η Microsoft θέλει να διασφαλίσει ότι το Teams προσφέρει σκληρό ανταγωνισμό σε άλλες εφαρμογές όπως το Zoom και το Google Meet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *