Οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι ασφαλείας ευθύνονται για την αργή σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Pixel 6

Οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι ασφαλείας ευθύνονται για την αργή σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Pixel 6

Πριν από την εισαγωγή των Pixel 6 και Pixel 6 Pro της Google, η Google είχε χρησιμοποιήσει το πίσω μέρος του τηλεφώνου για τη σάρωση του δακτυλικού αποτυπώματος του χρήστη. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει πλέον μετακινηθεί στο μπροστινό μέρος με νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου ενός σαρωτή στην οθόνη. Δυστυχώς, όσο μοντέρνος κι αν είναι ο σχεδιασμός, έχει προκαλέσει αρκετά παράπονο όσον αφορά τους χρόνους ξεκλειδώματος σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν και υπήρξαν μερικοί χρήστες που αναρωτιόντουσαν εάν μια επιδιόρθωση λογισμικού θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημα, η Google απάντησε σε ένα tweet ότι οφείλεται σε “βελτιωμένους αλγόριθμους ασφαλείας” που εμφανίζονται τώρα οι μεγάλοι χρόνοι ξεκλειδώματος. Σύμφωνα με την απάντηση της εταιρείας, φαίνεται ότι λόγω των μεγαλύτερων απαιτήσεων ελέγχου ταυτότητας σε ορισμένες περιπτώσεις και της ανάγκης για πιο ακριβή τοποθέτηση του δακτύλου του χρήστη στην οθόνη σε άλλες, προκαλεί τους μεγαλύτερους χρόνους ξεκλειδώματος.

Η Google είπε ότι σχεδίαζε να εισαγάγει μια ενημέρωση  λογισμικού για να διορθώσει το τρεμόπαιγμα της οθόνης στο Pixel 6 Pro, αλλά, προς το παρόν, δεν έχει δηλώσει ότι είναι σε θέση ή επιθυμεί να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού που μπορεί να επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο Η σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *