Το Twitch επιτρέπει πλέον επαναλαμβανόμενες συνδρομές στο iOS

Το Twitch επιτρέπει πλέον επαναλαμβανόμενες συνδρομές στο iOS

Από το 2019, το Twitch προσφέρει Sub Tokens ως έναν τρόπο για τους χρήστες iOS να υποστηρίζουν τους αγαπημένους τους streamers. Προσφέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα της συνδρομής σε επιτραπέζιους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε προβολή χωρίς διαφημίσεις και δευτερεύουσα συνομιλία, αλλά είναι μια εφάπαξ αγορά που μπορείτε να εξαργυρώσετε όποτε θέλετε. Ωστόσο, το Twitch καταργεί αυτόν τον μηχανισμό υπέρ μιας πιο απλής προσέγγισης.

Μόλις ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Twitch iOS, θα βρείτε την επιλογή να αγοράσετε επαναλαμβανόμενες συνδρομές. Είναι μια αλλαγή που η εταιρεία λέει ότι κάνει με βάση τα σχόλια των χρηστών. «Μάθαμε από την κοινότητα ότι η μη ανανέωση των Sub Tokens στο iOS μπορεί να τους εμποδίσει από το να απολαμβάνουν συνεχώς τα προνόμια των συνδρομητών και να υποστηρίζουν τους αγαπημένους τους δημιουργούς», ανέφερε η εταιρεία σε μια ανάρτηση ιστολογίου. Με το tweak, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε την πρόσβαση στα προνόμια των συνδρομητών σας ή χάσετε μια δευτερεύουσα σειρά.

Τα Sub Tokens δεν εξαφανίζονται, τουλάχιστον όχι αμέσως. Το Twitch θα συνεχίσει να τα πουλά μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Σε εκείνο το σημείο, μπορείτε να συνεχίσετε να εξαργυρώνετε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2022. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, τυχόν  κουπόνια που έχουν απομείνει στον λογαριασμό σας θα επιστραφούν από την Apple. Συνολικά, είναι μια ευκαιρία που θα διευκολύνει τους χρήστες του Twitch να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους streamers, ειδικά αν χρησιμοποιούν κυρίως μια συσκευή iOS για να τους παρακολουθήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *