Οι αφίσες του Samsung Galaxy S21 FE που διέρρευσαν πρόσφατα δεν δείχνουν τίποτα νέο

Οι αφίσες του Samsung Galaxy S21 FE που διέρρευσαν πρόσφατα δεν δείχνουν τίποτα νέο

Το έπος του Samsung Galaxy S21 FE ήταν μια απρόβλεπτη διαδρομή με τρενάκι μέχρι στιγμής, με πολλή σύγχυση σχετικά με την τελική μοίρα του. Ενώ ορισμένες αναφορές ανέφεραν ότι η Samsung ακύρωσε το S21 FE, οι πρόσφατες εξελίξεις φαίνεται να υποδηλώνουν το αντίθετο. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το τηλέφωνο εμφανίστηκε στην πλατφόρμα συγκριτικής αξιολόγησης Geekbench, φτιάχνοντας τον επεξεργαστή Exynos 2100 της Samsung. Και νωρίτερα σήμερα, οι άνθρωποι στο CoinBRS κυκλοφόρησαν ένα σωρό εικόνες που φαίνεται να είναι πολύ αυθεντικό διαφημιστικό υλικό για το Galaxy S21 FE.

Αυτά τα διαφημιστικά υλικά περιλαμβάνουν εικόνες του τηλεφώνου σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές, αλλά δεν αποκαλύπτουν προδιαγραφές υλικού. Μια από τις εικόνες στις αφίσες, όμως, μας τράβηξε την προσοχή (δείτε παρακάτω). Η αφίσα δείχνει το Galaxy S21 FE τοποθετημένο δίπλα στο Samsung Galaxy Buds 2 και το Galaxy Watch 4. Αυτό που κάνει αυτή την εικόνα αξιοσημείωτη είναι ότι και οι δύο φορητές συσκευές δίπλα στο τηλέφωνο είναι ήδη σε προσφορά και ανακοινώθηκαν στις 11 Αυγούστου 2021, παράλληλα με το Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy Z Flip 3.

Samsung Galaxy S21 FE alongside the Galaxy Buds 2 and Galaxy Watch 4

Αυτό επιβεβαιώνει ότι η Samsung σκόπευε να κυκλοφορήσει το Galaxy S21 FE τον Αύγουστο, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης chip. Αυτό σημαίνει επίσης ότι αυτά τα διαφημιστικά υλικά θα μπορούσαν να είναι τουλάχιστον τριών μηνών και προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά τη δεύτερη εκδήλωση Galaxy Unpacked, τον Αύγουστο του 2021.

Ενώ η Samsung μπορεί τελικά να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο κάποια στιγμή τον Ιανουάριο — όπως ισχυρίζονται πολλά μέσα καταστήματα — η εμφάνιση αυτών των νέων αφισών δεν αποτελεί εγγύηση ότι η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθε . Yπάρχει πραγματικός φόβος ότι το Samsung Galaxy S21 FE θα καταστεί ξεπερασμένο εάν κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά επόμενης γενιάς Samsung Galaxy S22 τον Ιανουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα το S21 Το FE μπορεί πράγματι να ακυρωθεί.

Εάν η Samsung προχωρήσει στην κυκλοφορία, υπάρχουν ενδείξεις ότι το Galaxy S21 FE θα διαθέτει οθόνη OLED 6,4 ιντσών FHD+ 120 Hz με υποστήριξη για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Αναμένεται επίσης να διαθέτει μια κατάλληλη συστοιχία τριπλής κάμερας που θα περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 64MP, μια κάμερα υπερ-ευρυγώνιας γωνίας, έναν αισθητήρα βάθους και μια κάμερα selfie 32MP. Η Samsung είναι επίσης πιθανό να κατασκευάσει παραλλαγές του τηλεφώνου Exynos 2100 και Snapdragon 888 με έως 6 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *