Οι αίθουσες AMC αρχίζουν να δέχονται πληρωμές με κρυπτονομίσματα για εισιτήρια κινηματογράφου

Οι αίθουσες AMC αρχίζουν να δέχονται πληρωμές με κρυπτονομίσματα για εισιτήρια κινηματογράφου

H AMC ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι θα αρχίσει να δέχεται κρυπτονομίσματα μέχρι το τέλος του έτους. Τώρα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Adam Aron αποκάλυψε στο Twitter ότι μπορείτε ήδη να χρησιμοποιήσετε τα ψηφιακά σας νομίσματα για να αγοράσετε εισιτήρια κινηματογράφου. Και, πιστή στην υπόσχεση που έδωσε τον Σεπτέμβριο, η AMC δεν δέχεται μόνο Bitcoin, αλλά και Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin — για online αγορές, δηλαδή. Ο Aron είπε επίσης ότι η αλυσίδα θεάτρων έχει αρχίσει να δέχεται πληρωμές Apple Pay, Google Pay και PayPal, επίσης.

Φαίνεται ότι οι θεατές του κινηματογράφου υποδέχονται τη νέα μέθοδο πληρωμής με ανοιχτές αγκάλες, καθώς προφανώς αντιπροσωπεύει ήδη το 14 τοις εκατό των συνολικών διαδικτυακών συναλλαγών της εταιρείας. Ο Aron είπε επίσης ότι η AMC θα προσθέσει Dogecoin στη συνέχεια. 

Η AMC παραλίγο να χρεοκοπήσει λόγω της πανδημίας πέρυσι, αλλά σώθηκε εν μέρει χάρη σε έναν στρατό ημερήσιων εμπόρων στο Reddit και στο Twitter που εκτόξευσαν  τις μετοχές της στα ύψη περίπου 2.300%. Ο Aron ασπάστηκε πλήρως το καθεστώς της εταιρείας ως μετοχής meme και είπε στους επενδυτές σε μια κλήση κερδών νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι η AMC διερευνά τη δημιουργία του δικού της κρυπτονομίσματος. Η AMC σχεδιάζει να κάνει μια εισβολή και στον κόσμο των NFT, και βρίσκεται σε συζητήσεις με τα στούντιο του Χόλιγουντ για τη δημιουργία μη ανταλλάξιμων μαρκών που σχετίζονται με μεγάλες ταινίες. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο Aron είπε ότι η αλυσίδα θεάτρου εξετάζει επίσης την αποδοχή Shiba Inu μάρκες, αλλά δεν έχει ακόμη ανακοινώσει εάν μπορεί να προσθέσει το κρυπτονόμισμα στις επιλογές πληρωμής της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *