OnePlus: ανακοινώνει κλειστά πρόγραμμα  Android 12 beta για OnePlus 8 σειρές

OnePlus: ανακοινώνει κλειστά πρόγραμμα Android 12 beta για OnePlus 8 σειρές

H OnePlus έχει ήδη κυκλοφορήσει Android 12 beta για το OnePlus 9 και 9 Pro,και τώρα προσλαμβάνει χρήστες για την ενημέρωση των  OnePlus8, 8 Pro,και 8T σε Android 12 με βάση το OxygenOS 12 .

Ως μέρος αυτής της κλειστής δοκιμής Beta (CBT), οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράψουν ένα NDA και να είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν εκδόσεις που απαιτούν  να αφαιρεθούν  όλα τα δεδομένα, επομένως συνιστάται να μην εγκαταστήσετε το υλικολογισμικό beta σε κύρια συσκευή. Επίσης, να θυμάστε ότι οι εκδόσεις beta συχνά περιέχουν σφάλματα που εμποδίζουν την εμπειρία του χρήστη.

Εάν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να ικανοποιείτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

  • Χρησιμοποιείτε μια συσκευή OnePlus 8 ή OnePlus 8T
  • Είστε ενεργό μέλος της κοινότητας της OnePlus.
  • Είστε πρόθυμοι να επικοινωνείτε τακτικά και να παρέχετε σχόλια σε η ομάδα OnePlus στο Telegram
  • Η έκδοση CBT δεν είναι η επίσημη έκδοση, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και δοκιμή. Μετά την ενημέρωση για να CBT έκδοση, παρακαλώ να είστε υπομονετικοί και να ανέχονται την αστάθεια της και να δεχθεί όλους τους κινδύνους που θα μπορούσαν να προκληθούν από την

Αν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις αυτές, ίσως να θέλετε να τις αναβαθμίσετε γρήγορα , αν δεν μπορείτε να περιμένετε να δείτε Android 12 και OxygenOS 12. Το OnePlus έχει προς το παρόν μόνο 200 θέσεις για τους χρήστες του OnePlus 8T και 200 ​​θέσεις μεταξύ των κατόχων 8 και 8 Pro.

Η OnePlus έχει υποσχεθεί να προσφέρει δώρα στους καλούς παίκτες και καθώς η εταιρεία το αποκαλεί “βραχυπρόθεσμο Closed Beta Project”, μπορείτε να περιμένετε να ανακοινώσει ένα πρόγραμμα Open Beta για τα 8, 8 Pro και 8T στο επόμενο διάστημα. μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *