Διαρροή: Η Samsung θα αυξήσει την παραγωγή πτυσσόμενων συσκευών το επόμενο έτος, το Z Flip4 παραμένει στο επίκεντρο

Διαρροή: Η Samsung θα αυξήσει την παραγωγή πτυσσόμενων συσκευών το επόμενο έτος, το Z Flip4 παραμένει στο επίκεντρο

H Samsung σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των αναδιπλούμενων τηλεφώνων που παράγονται το επόμενο έτος, προετοιμάζοντας υψηλότερες πωλήσεις, αναφέρει το The Elec, το οποίο έλαβε ένα έγγραφο που δείχνει τους στόχους παραγωγής. Η ανάλυση μεταξύ των σειρών Galaxy S, Z και A είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ειδικά για τα μοντέλα κάθε σειράς.

Η εταιρεία θα στοχεύσει σε 6,9 εκατομμύρια μονάδες του Samsung Galaxy Z Flip4 και 2,9 εκατομμύρια του Z Fold4. Για σύγκριση, τα μοντέλα του 2021 στόχευαν 4 εκατομμύρια για το Z Flip3 και 3 εκατομμύρια για το Z Fold3. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος για το μεγαλύτερο Fold θα παραμείνει ουσιαστικά ο ίδιος, η ώθηση στην παραγωγή (και τις πωλήσεις) θα προέλθει εξ ολοκλήρου από το μικρότερο, πιο προσιτό Flip.

Και παρόλο που το ποσοστό των πτυσσόμενων συσκευών στη σειρά ναυαρχίδων της Samsung αυξάνεται, αυτό το τμήμα θα εξακολουθεί να κυριαρχείται από τη σειρά S. Σύμφωνα με το έγγραφο, η Samsung θέλει να κατασκευάσει 14 εκατομμύρια τηλέφωνα Galaxy S22, 8 εκατομμύρια S22+ και 11 εκατομμύρια S22 Ultra (τα οποία θα διπλασιαστούν επίσης από το τηλέφωνο Note εκείνης της χρονιάς με πιο αυστηρή ενσωμάτωση S Pen).

Η πρόβλεψη για τη σειρά S21 ήταν 10 εκατομμύρια μονάδες S21, 8 εκατομμύρια S21+ και 8 εκατομμύρια S21 Ultra. Η σειρά μπορεί να έχει φτάσει χαμηλότερα από αυτούς τους στόχους, αλλά από ό,τι φαίνεται, η Samsung αναμένει σημαντικά άλματα στη ζήτηση για το vanilla S22 και το S22 Ultra (αύξηση 4 και 3 εκατομμυρίων, αντίστοιχα), ενώ το μοντέλο Plus θα παραμείνει σταθερό.

Leak: Samsung will increase production of foldables next year, focusing on the Z Flip4

Είναι ενδιαφέρον ότι το The Elec προβλέπει ότι η σειρά S22 θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα – στις 5 Ιανουαρίου στην CES – με βάση το πότε θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή. Θα υπάρξει και ένα Galaxy S22 FE το δεύτερο εξάμηνο του έτους, με στόχο την παραγωγή 5,7 εκατομμυρίων μονάδων. Συνολικά, τα πτυσσόμενα θα αντιπροσωπεύουν το 20% των ναυαρχίδων της Samsung το επόμενο έτος.

Η πλειονότητα των συσκευών θα εξακολουθήσει να είναι προσφορές εισαγωγικού και μεσαίου επιπέδου, κυρίως στη σειρά A. Το Galaxy A53 αναμένεται να είναι το μοναδικό Samsung με τη μεγαλύτερη παραγωγή του επόμενου έτους με 28 εκατομμύρια μονάδες, ακολουθούμενο από το Galaxy A13 με 27 εκατομμύρια και το A33 με 23 εκατομμύρια.

Αυτά τα τρία μοντέλα μόνο θα αποτελούν σχεδόν το ένα τέταρτο της προβλεπόμενης παραγωγής 334 εκατομμυρίων τηλεφώνων της Samsung για το έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *